کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوند. زمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...
تست ضریب هوشی از ۶۰نمرس زیر ۳۰قبول نمیشن به خاطر یه نمره نیست من ۶۰نمره رو کامل گرفته بودم
وات د فاز اقا زندگی رو همونجور راحت بگیر که اون به تو سخت میگره انقدر بخند بگن دیوونه ای کلا مثل اینه باش صاف باش باهمهههه هرکی هم باهات مشکل داره مشکل خودشه😜 تو که باهاش مشکل نداری؟؟؟ بخور بپوش بگرد بخواب کلا کوالا باش اون ته مها یه خورده تلاش کن فینیش چیز هایی که گفتم یادت نررررررههههه
منم پسرم باید بره سنجش.اونقدر خانوما اومدن اینجا گفتن بچمون قبول نشده من استرس گرفتم.اخه مگه چی میپرسن؟؟،من خواهرزادم امروز رفته بود.دو سه تا رنگ و یه اختلاف تصویر و شمارش یک از ده و معکوس از ده تا یک پرسیده بودن.
گفته بودی که چرا محو تماشای منی **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
دختر منم هفته آینده باید بره منم استرس گرفتم پیش دبستانی هم نرفته
اخه چیزی نمیپرسن که مثلا یه تصویر نشون میدن میگن چند تا شکل که اینجا هست کدومش با بقیه فرق داره.یا مثلا رنگش با بقیه فرق داره.یا نقطه چین ها رو به هم وصل کن.من تا کسی دور و برم نبوده که بچش سنجش قبول نشه.اینجا اولین باره که میشنوم میگن بچمون سنجش قبول نشده.
گفته بودی که چرا محو تماشای منی **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی