2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تا حالا که ۳ مورد بوده و اتفاق افتاده واسه همین بدون واقعا هر چیزی به وقتش اتفاق میوفته خدا خیلی مهربونه نمیذاره بنده ش دل شکسته باشه 😊

نوبرانه یک عمر انتظار من

من ندیدم .هر کی ناراحتم کرد الان ادم موفقیه من از همه شون عقبترم. همه هواشونو دارن . دیگران همیشه هم حق رو به اینجور ادمها میدن . من که ندیدم آدم های بد جواب ببینن . منی که نه فضولم نه دخالت میکنم نه مزاحم میشم کلا سرم تو کار خودمه ولی دیگران همیشه فضولن واسه ادم تعیین و تکلیف میکنن از ادم ایراد میگیرن دیگران رو میکوبن تو سرمون. کمک نمیکنن ولی انتظار کمک دارن توقعشون زیاده تهمت میزنن فتنه انگیزی میکنن ولی تا الان ندیدم بد زندگی کنن برعکس خیلی هم خوس زندگی کردن اونایی هم که فوت شدن عادی و بدون دردسر مردن. همه هم هواشونو دارن انگار خدا هم اونارو دوست داره حس میکنم. من که ندیدم ادمهای دو رو و با سیاست مشکلی داشته باشن چون ادمهای ساده ای هستن تو شرایط سخت  کمکشون کنن و به اینا ضرر نمیرسه 

دختر خالم متاهله میگه شوهرم ۲ تا داداش داره این ۳ تا پسر نزاشتن اب تو دل پدرو مادرش تکون بخوره هرچی دراوردن برای پدرو مادره خرج کردن و جالبه پدرو مادره هم پر توقعن. یکبار جلوی همه مون گفت پسرام باید برای ما خرج کنن زمان پیری مارو نگه دارن‌ الان پدر شوهره فوت شده دختر خالم میگه باور کن زمانی هم بود بزور خرج میکرد گریه میکرد بچه هاشو احساساتی میکرد بچه هاش خر میشدن بهش پول میدادن میگه یه بار مادر شوهره به شوهرش گفت از فلان پسرم پول بگیر خونه رو تعمیر کن فردا ازدواج کنه زنش نمیزاره خرج کنه دختر خالم میگه جلوی من گفت. همیشه دختر خالمو مسخره میکردن ناراحت میکردن نمیزاشتن آرامش داشته باشن ولی همیشه زندگی به دل اونا چرخید همسایه ها و فامیل هم هوای اینا رو داشتن دختر خالم میگفت من حرص میخوردم اینا دارن از بچه هاشون سو استفاده میکنن ولی بچه هاشون نمیفهمیدن حتی همسایه ها و فامیل هم حق رو به پدر شوهره و مادر شوهره میدادن.  الان پدر شوهره فوت شد هیچ ارثی نداشت هیچی واسه بچه هاش نزاشت حقوقشم که دست خانمشه الان دیگه خبر ندارم دختر خالم اوضاعش چطوریه ولی منم اینجور ادمهای سو استفاده گر دیدم که زندگی خوشی داشتن همه هواشونو داشتن . 

2824
2823
2791
2779
2792