دوستان همسرم بیمار دو قطبی هستن.ایشون سابقه ژنتیکی دارن.مادرشون نوع حاد این بیماری رو دارن و فعلا خوبن و تحت کنترل.شوهرم به محض اینکه علائم رو در خودش دید سریع به روانپزشک مراجعه کردو دارو مصرف میکنه.از لحاظ کاری و شغلی و تحصیلی خیلی موفقه ولی اختلال خلق داره.در طول روز چندین بار مودش عوض میشه.البته خودش بهم میگه چون جفتمون شاغلیم و من پیشش نیستم که کامل در جریان باشم.کاملا به بیماری ش آگاهه.میخواستم بدونم برای بچه دار شدن اقدام بکنم؟من قصد جدایی از ایشون به خاطر بیماری شون رو ندارم.ولی چون بیماری شون ژنتیکی هست امکان انتقال به فرزندمون هم وجود داره.از طرفی نهایت تا 4 یا 5 سال آینده بچه میخام.نمتونم بگم بچه نمیخام و ول کنم.واقعا دوست دارم و از لحاظ مالی میتونم تامین کنم بچه م رو.ولی میترسم.کسی رو داشتید با این مشخصات؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
احتمالش خیلی بالاست که بچه هم این بیماری رو داشته باشه
آره.خیلی دو دل هستم.خودش حق رو به من میده و راجع به بچه دار شدن اصلا خودخواه نیست.الآن بدون بچه مشکلی ندارم.ولی پنج سال دیگه اگر بخام با وجود بیماریش بچه دار بشم خیلی ریسکه الآن من 26 سالمه و شوهرم 28 ساله.چون از بچگی رفتار های مادرش رو دیده و در جریان بماری مادرش بوده کاملا آگاهه به نوع بیماری ش.واسه همین سریع مراجعه کرد به روانپزشک تا دیر نشه.
دقیقا دامادمون اینجوری دارو مصرف میکنه اوایل حالش بد بود ولی خداروشکر خوبه بچه هم دارن ...
مادر پدر خودشم هم زندگی شون خوبه فعلا.دوتا بچه دارن.شوهر من فرزند بزرگ هست.پدرشوهرم خیلی این سال ها به گفته شوهرم صبوری کرده و زندگی کلا رو دوش اون بوده.خیلی سع کرده زندگی شون نپاشه.الآن خوبن کاملا.سطح فرهنگی واجتماعی خانواده شون بالاست.اوکی ن.ولی واقعا سخته
کلا ریسک بچه آوردن خیلی بالاست بخصوص تو بیماری های ارثی اما من همیشه فکر میکنم قدرت همه چی دست خداست باید به خودش واگذار کرد بعد از بنده اش کمک گرفت شما هم حتما به پزشک متخصص مراجعه کن و همه جوانب رو بسنج اگه احتمال ریسک به بالای ۶۰ رسید از بچخ دار شدن منصرف شو ، بیماری های روحی خیلی آدم رو تو این زندگی دچار رنج و درد میکنه