2821
2789
عنوان

سیاست دارین؟

78 بازدید | 7 پست

واقعا بعضیا میگن سیاسیت چیه من هرطوری دوست داشته باشم رفتار میکنم...سیاست چیز بدی نیست چون به کسی آسیب نمیرسونیم که!!!, اتفاقا همیشه لازمه حتی پیش خانواده حتی پیش نزدیک ترین افراد زندگیمون حالا به هر طریقی 😉 کسی که بی سیاست و بدون برنامه ریزی عمل میکنه و حرف میزنه صدرصد یه جای کار مشکل پیش میاد ؛ به نظر من چیزی که نمیخوای دشمنت بدونه رو به دوستتم نگو . تعلیم نده کم ذات را کم ذات اگر بالا رود زند گردن استاد راه !  یک جمله هم خانوما باسیاست یادمون بدن😁😁

بهترین سیاست صداقته

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شما که سیاست داری چندتاازسیاستاتواینجابگوماهم تجربه کنیم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در خدمتم عزیزم از چه لحاظ برات بگم😁

ازشوهرخانوادش هرچی بلدی بگو ازاینکه مادر شوهرت توقع داره پول بزنی به حلق دخترش ویجوری به همسرت برسونه بگو

ازشوهرخانوادش هرچی بلدی بگو ازاینکه مادر شوهرت توقع داره پول بزنی به حلق دخترش ویجوری به همسرت برسون ...

با خانواده شوهرت صمیمی نشو که درد و دل کنن انتظارات بیجا داشته باشن و آخرشم به دعوا خطم میشه کاملا عادی و با احترام رفتار کن و اگه رفتار بدی دارن تو با خنده رویی جواب بده و خودتو بزن به اون راه و به شوهرت بگو من با مادرت اینا خوبم محبت میکنم ولی اونا اینطور رفتار میکنن ...اینطوری شوهرتو میکشونی سمت خودت ناخداگاه اونارو مقصر میدونه و پولای شوهرتو برا خودت خرج کن لباس بخر اگه بچه دار لباس برا بچت بخر به خودت برس که بفهمن شماهم خرج داری نباید خرج خواهرشوهرتونو بدین چون وظیفه ای ندارین ... پول پس انداز کردن هم بعد خودت اولیته

با خانواده شوهرت صمیمی نشو که درد و دل کنن انتظارات بیجا داشته باشن و آخرشم به دعوا خطم میشه کاملا ع ...

گلم همه اینکارومیکنم وهمسرم خانوادشومیشناسه امابازنمیتونه کمک نکنه انگارخودشوموظف میدونه الان شما هم بیایی پیش همسرم بگی ندارم بهت میده اخلاقشه  بعدخرج منوبچام میکنه و متاسفانه همین خریدای من اوناروپرتوقع کرده وخودشون درامدماروبالاحدس میزنن یعنی چندبرابربیشترازمبلغ واقعی ما هیچ وقت حرف نزدیم