2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکسال عزیزم، بحق سه ساله امام حسین حاجت بگیری گلم 

ممنون گلم😍😘 این عکسو میبنی چندتا سوال دارم ازت. من یازدهم رابطه داشتم ولی کیت تخمک گذاری ۱۲ ام پررنگ شد ولی رابطه نداشتم انروز هم زدم کمررنگ شد دیگه قایده نداره رابطه داشته باشم؟

نی نی قشنگم دوستت دارم 🍭😘
 ممنون گلم😍😘 این عکسو میبنی چندتا سوال دارم ازت. من یازدهم رابطه داشتم ولی کیت تخمک گذاری ۱۲ ...

عزیزم ۲۴ساعت بعداز اون کیتی ک پررنگه تخمک آزاد میشه احتمالا مال تو چند ساعته آزاد شده امشب و فردا شب رابطه داشته باش انشاالله باردار میشی 

عزیزم ۲۴ساعت بعداز اون کیتی ک پررنگه تخمک آزاد میشه احتمالا مال تو چند ساعته آزاد شده امشب و فردا شب ...

عه واقعا؟؟ من خیلی ناراحت شدم فک کردم تموم شده دیگه. دیروز ساعت۱۱ صبح زدم که پررنگ شد .بعدازظهر رابطه داشته باشم؟؟😢😢 یا ۲۴ ساعت تمومه دیگه

نی نی قشنگم دوستت دارم 🍭😘
عه واقعا؟؟ من خیلی ناراحت شدم فک کردم تموم شده دیگه. دیروز ساعت۱۱ صبح زدم که پررنگ شد .بعدازظهر رابط ...

خب امروز اقدام کن  تخمک ۲۴ساعت بعداز مثبت شدن کیت آزاد میشه هنوز وقت داری شوهرتم حسابی تقویت کن 

خب امروز اقدام کن  تخمک ۲۴ساعت بعداز مثبت شدن کیت آزاد میشه هنوز وقت داری شوهرتم حسابی تقویت کن ...

آزمانش دادید بتات چند بود؟

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
دفعه اول بتا ۳بودچند روز بعد تکرار کردم شد ۱۳۰

چندم پریودت ۱۳۰ شدی؟

من ۳۰ پریود رفتم ۱۰۲ بودم

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》