همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
داداشم تو یه روز کل پولش ک ۹۰ میلیون بود پرید...تقریبا ۲۵۰ میلیون تو یه ماه از دست داد...اگه میبینی کلی داری سود میکنی زود پول خودتو اول خارج کن با بقیش کار کن ک مث داداش من بدبخت نشی...هرچی گفتم با سودش کار کن قبول نمیکرد...
دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖
صرافی خارجی چجوریه کار کردن باهاش. میشه یکم توضیح بدین
صرافی کوینکس استفاده میکنم. زبان فارسی هم پشتیبانی میکنه. کار باهش هم راحته.میشه گفت همه مثل هم هستن.
برا کار با صرافی های خارجی باید صرافی ایرانی هم باشه که ریال تبدیل کنی به تتر یا ارز دیگه بعد انتقال بدی به صرافی خارجی.
صرافی های خارجی از ارزهای بیشتری پشتیبانی میکنن. بعد خرید میتونی حد سود و یا حد ضرر لحاظ کنی که مثلا اگه تا n تومان سود یا ضرر کردی معامله به طور خودکار بسته بشه...
سلام من تو این کانال عضوم و راضیم خداروشکر هر دوره ای هم بخوای به ادمینش بگی برات جور میکنه حتی بهت میگه از کجا یادگیریشو شروع کنی البته همشون تحلیلگرن t.me/RoadMapTradee