2777
2789
عنوان

خرید ارز دیجیتال

2988 بازدید | 17 پست

دوستان میشه راهنماییم کنید من میخوام مقدار کمی ارز دیجیتال بگیرم 

از صرافی دیجیتال شنیدم باید بگیرم ؛ آیا جای معتبری میشناسید؟ 

و اینکه از چه ارزی شروع به خرید کنم به نظرتون؟

من کوینکس دارم .ارزام همونجایی خارج نمیکنم 

به نظرم با adaشروع کن ارز معتبریه

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

میشه یکم توضیح بدید من بیت پین و نصب کردم خوبه معتبره؟

من ب ایرانیا اعتماد ندارم 

البته باید یه ایرانی داشته باشی ک تبدیل به تتر کنی انتقال بدی ب خارجیا

کوینکس تحریم نکرده ایران و و زبان فارسی داره 

ولی چیزی ک هست الان صرافی‌های غیر متمرکز خیلی بهترن 

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
من کسی و ندارم تبدیل کنم قشنگم😭😭😭😭

صرافی ایرانی منظورشه. من از صرافی ابانتتر استفاده میکنم. صرافی بیت پین و نوبیتکس هم هست ببین با کدومش راحتی.

صرافی م خارجی هم کوینکس خوبه

☆☆☆❌️کاربر آقا❌️☆☆☆
صرافی ایرانی منظورشه. من از صرافی ابانتتر استفاده میکنم. صرافی بیت پین و نوبیتکس هم هست ببین با کدوم ...

بیت پین و دانلود کردم ؛ معتبره؟

چ ارزی بخرم برای شروع کار؟

بعد بخوام بفروشم پولم و بردارم میتونم راحت انجام بدم این کارو؟

صرافی ایرانی منظورشه. من از صرافی ابانتتر استفاده میکنم. صرافی بیت پین و نوبیتکس هم هست ببین با کدوم ...

صرافی خارجی چجوریه کار کردن باهاش. میشه یکم توضیح بدین

داداشم تو یه روز کل پولش ک ۹۰ میلیون بود پرید...تقریبا ۲۵۰ میلیون تو یه ماه از دست داد...اگه میبینی کلی داری سود میکنی زود پول خودتو اول خارج کن با بقیش کار کن ک مث داداش من بدبخت نشی...هرچی گفتم با سودش کار کن قبول نمیکرد...

دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖
بیت پین و دانلود کردم ؛ معتبره؟ چ ارزی بخرم برای شروع کار؟ بعد بخوام بفروشم پولم و بردارم میتونم ر ...

من از آبان تتر استفاده میکنم بیت پین نمیدونم به شکلی هست .ولی اره بیت پین هم معتبره.

به نظرم اول یاد بگیر بعد خرید کن

☆☆☆❌️کاربر آقا❌️☆☆☆
صرافی خارجی چجوریه کار کردن باهاش. میشه یکم توضیح بدین

صرافی کوینکس استفاده میکنم. زبان فارسی هم پشتیبانی میکنه. کار باهش هم راحته.میشه گفت همه مثل هم هستن.

برا کار با صرافی های خارجی باید صرافی ایرانی هم باشه که ریال تبدیل کنی به تتر یا ارز دیگه بعد انتقال بدی به صرافی خارجی.

صرافی های خارجی از ارزهای بیشتری پشتیبانی میکنن. بعد خرید میتونی  حد سود و یا حد ضرر لحاظ کنی که مثلا اگه تا n تومان  سود یا ضرر کردی معامله به طور خودکار بسته بشه...

☆☆☆❌️کاربر آقا❌️☆☆☆