2777
2789
عنوان

هموروئید

| مشاهده متن کامل بحث + 6410 بازدید | 76 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره

این مشکلیه که شاید تا اخر عمرش باهاش باشه 

ببین تو سرویس اصلا نباید رور بزنه 

غذاشم بدون ترس هرچه قدر دوس داره بخوره 

اما وقتی رفت دستشویی و دید یوبس شده و مجبوره دوباره ب خودش فشار بیاره گاهییی نه همیشه فقط گاهی از تنقیه با شلنگ سرویس خونتون (از نظر بهداشتی فقط خونتون تا دچار بیماری های دیگه نشه) استفاده کنه 

این مشکلیه که شاید تا اخر عمرش باهاش باشه  ببین تو سرویس اصلا نباید رور بزنه  غذاشم بدون ...

و تو نت سرچ کن و در مورد تنقیه بخونین ضرر ها و فایده هاشو و زیاده روی نکنه در این کار دیگه نمیدونم چی بگم ...من خودمم چندان اطلاعاتی ندارم...قبلش تحقیق کنید ضرر نداشت انجام بدید

مثلا چه‌چیزایی بخوره 

هرچی دوس داشت 

هرچی میلش میکشه 

زمان هایی که زخم میشه از پماد رکتول هم استفاده کنه 

زور زدن و فشار اوردنه زیاد ممنوع

ماکارانی براش اصلا خوب نیست نخوره

برای یبوست هم انجیر خشک چند دونه شب بزاره تو اب صبح ناشتا  هم انجیر و هم آبشو بخوره چند روزپشت هم این کارو انجام بده 

ورزش و پیاده روی هم فراموش نشه

دکتر گفت الوئورا بزنید تا چه مدت استفاده کردید ؟؟؟

نه دکتر نگفته،تجربه شخصیه

تا زمانی که مطمئن شدم زخم خوب شده استفاده کردم

والبته بگم اگه خواستین آلوئه ورا بزنین اصلا تنها استفاده نکنین،حتما هم زمان با پماد چرب شه

مثلا به ناهار شام چی میخورید؟

الان که دیگه هر چی بخوام میخورم خدارو شکر

ولی قبلا سعی میکردم چیزایی که میدونستم باعث یبوست میشه نخورم یا کمتر بخورم

برنج، ماکارونی،انار،ترشی،چیزای سفت... اینا رو نمیخوردم

به جاش خوراکی های مسهل استفاده میکروم

انجیر، آلو بخارا،شربت خاکشیر،تخم شربتی ،آب زیاد میخوردم واینا

ولی مهر تایید همه ی اینا همون تحرک بود که گفتم

عمل کردی ؟؟؟ یا خوب شدی الحمدالله سنا با گل محمدی تا چه مدت بخوری ؟؟ 

ببین ثنا خالی باعث میشه پرز روده رو نابود میکنه عوارض داره باهاش گل محمدی خوبه دم بشه.تا وقتی بخور به حدی کمی نرم بشه که ازار نده موقع دفع.بعدش حتما حتما حتما اونا باید انجام بشه ک گفتم من برای درمانم عوارض داروهام بعضیا اسهال شدید میشدن بعضیا شدیدا یبوست من از قبل یک کوچولو گوشت اضافه داشتم اونم سر بارداریم یبوستم شدید شد شکل گرفت بعدش تنقیه بد هست انجام دادم شقاق شدید گرفتم.اینه باید خودش ببینه در چه حد یبوست داره من دیگه نزدیک دفع میشد از درد بدنم میفهمیدم دوتا شیافت به فاصله یک ربع میزدم اینجور بهت بگم مدفوع دفع میشد دور تا دورش مواد شیافت بود بعدش از دستشویی خارج میشی باید کرم فیشر بزنی یا کرم بود سفید انتی هموروئید دکتر شیرازم نوشت اونم عالی بود باید با وسیله توش بزاره رو در پماد قشنگ بزاره داخل و حسابی اونو تاب بده که از داخل حسابی همه طرف مقعد چرب شه خودش چند بار انجام بده حس راحتی بهش دست میده قلقش دستش میاد.اینا همه کنار هم نتیجه فوق العاده داره.کنارش باید بفهمه دلیل یبوستش چیه دلیل زخمش خوب نمیشه چیه .یبوستش ممکنه مشکل از روده باشه یا چیزای دیگه یا حتی خونی پلاکتاش باید دکتر بررسی کنه اینا که گفتن که دردای اون شقاق یا هرچی دردش کم بشه.چون من چشیدمش میرفتم دکتر ببخشید اینقدر دارو میداد که مدفوعم آب شدید بعد وسط قد پشکل گوسفند دیدی چطوریه؟؟؟ریز ریز دفع میشد بعد همین ریزا دفع میشد به تعداد بالا وسط آب شدید به شدت درد داشت یادمه میومدم بیرون رو زمین از شدت درد قل میخوردم رو قالی تو خودم میپیچیدم یا محکم خودم میکوبیدم تو دیوار.باید دلیلش پیدا شه هیچی بی دلیل نیست