2777
2789
عنوان

هموروئید

| مشاهده متن کامل بحث + 6410 بازدید | 76 پست

من یه مدت چون برای کنکور درس میخوندم خیلی بی تحرک بودم ،به خاطر بی تحرکی یبوست شدیییید گرفتم ،بعدشم به خاطر یبوست شقاق یا همون فیشر مقعد گرفتم وحشتنااااک .هشت ماه فقط تحمل میکردم ،آرزو داشتم بمیرم ولی دیگه این مشکلو نداشته باشم،ولی الان خداروشکر بهترم و اما راه حل: 

1 .تحرک و ورزش

2 . تحرک و ورزش

3 . تحرک و ورزش

اگه تحرک نداشته باشین بقیه ی چیزایی که میگم فایده نداره چون بی تحرکی یکی از عوامل اصلی یبوست و بعدشم شقاقه.

4 . راه حلش در آلوئه ورا و پماد لیدوکائین اچ هست. به این صورت که آلوئه ورا رو وقتی برش بزنی یه شیره داره،اون شیره رو بزنید به زخمتون،زیاد بزنید ، و روش یه کمی، اندازه یه نخود کوچولو ،پماد لیدوکائین اچ بزنید،حتی ببخشید یکم داخل مقعدتون رو هم چرب کنید با پماد،من خودم روزی دوبار این کار رو انجام میدادم، 

5 .تا یه مدت هر وقت برای اجابت مزاج میرید دسشویی،موقع دفع  انگشتتون رو بذارین قسمتی که زخم شده تا کمتر بهش فشار بیاد و دوباره  زخم باز نشه و فرصته ترمیم داشته باشه

6 .بازم میگم شقاق فقط به خاطر یبوست بوجود میاد پس سعی کنید یبوست نشید

ایشالا هر کی شقاق داره شفا پیدا کنه چون وااااقعا افتضاحه و از زندگی آدمو سیر میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه مدت چون برای کنکور درس میخوندم خیلی بی تحرک بودم ،به خاطر بی تحرکی یبوست شدیییید گرفتم ،بعدشم ...

ببین این تجربه ی خودم واسه شقاقه

حالا چون میگی زخم شده،بنظرم امتحانش ضرر نداره

امیدوارم مفید باشه براتون

اما من شنیدم بابد آب سرد بزنن به مقعد ،اب داغ خونریزی رو تشدید میکنه

غیر ممکنه من چند سااااااااااال درگیر بودم شکی ندارم صددددددد در صددددددددددد.اون خونریزی مقعدی باید خون تخلیه بشه اتفاقا خوبه تخلیه بشه یک جور خون اضافه پشت مقعده باید ببینه چه مشکلی داری شاید بواسیر داره یا چیزایی شبیه انگور یا خارجی.خونریزی برای آب داغ نیست بی شک

همش شل میخوره یبوس نشه نرم میره ولی در هر حالت دستشویی  که میره جیغ و داد میزنه و خونریزی و زخم ...

پیج ی فیزیوتراپ رو دیدم . میگفت با فیزیوتراپی هم این مشکل حل میشه . 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘

شیاف آنتی همرویید خیلی خوبه حتما بگو استفاده کنه

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
من همورویید و شقاقم باهم جفتی داشتم باید بگه من استادش شدم استاااااااااد.تو شیمی درمانیم چنان یبوستی ...

عمل کردی ؟؟؟ یا خوب شدی الحمدالله سنا با گل محمدی تا چه مدت بخوری ؟؟