2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

1699 بازدید | 29 پست

حالم خیلی بده به حدی که خوابم نبرده تا الان، تو تاپیکای قبلمم توضیح دادم که قرار بود طلاق بگیرم یکسال قهر بودم آخرش میخواستم مهریه مو حلال کنم خلاص شم باز دست از سرم برنداشت اولش می‌گفت بخاطر دوس داشتن بوده اما بعدش می‌گفت نه دلم برات سوخته که مطلقه بشی و از این حرفا، خلاصه برگشتم و قول اینو داد که دیگه اصلا خیانت نکنه همین!! اما باز کرد این کارو!! قبل اینکه من برگردم با هزار تا زن خراب بوده هزار تا، با یه هرزه هم تو برنامه دوستیابی آشنا شده بوده و تا الآنم گاهی وقتا باهاش در ارتباط بود و من شک کرده بودم بهش اما همش برنامه رو حذف میکرده ظاهراً سر کار وصل می‌کرده ب یارو پیام می‌داده که می‌خوام تورو بگیرم زنمو طلاق میدم بچشو سقط میکنم و از این حرفا امشبم رفتم تو گوشیش دیدم که پیام دادن بهم اصرار داشت که بره خواستگاری دختره!!! داغون شدم نابود شدم بخدا قسم حالی داشتم که هرکسی جام بود درجا سکته میکرد کلی دعوا کردم باهاش زنگ زدم برادر شوهرم اومد دنبالم الان خونه اونم انقدرم پرو و حق به جانبه اومده اینجا همه تقصیرا رو میندازه گردن من!!! منو نابود کرده بود و باز اون زبون داشت!! اعصابم خیلی داغونه الان با یه بچه!! بچه ها خدا کجاست چرا جواب منو نمی‌ده چرا ظلمای این مرتیکه رو بی جواب میزاره چرا اون دختر هرزه ای که میدونه طرف زن داره بچه داره میاد و زندگی یکی دیگه رو خراب می‌کنه چرا خیلی دلم شکسته با دل شکسته نفرینش کردم انقدر گریه کردم سرم داره میترکه مگه گناه من چیه؟ با یه بچه تو شکمم چرا اینقدر باید بهم ظلم بشه؟ چرا؟ من دلم برا این بچه میسوزه که میشه بچه طلاق و دلم برا خودم میسوزه که چقدر ب پای این نامرد موندم!!! 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برنگرد پیش اون پوفیوز برنگرد جدا شو آدم خائن درست بشو نیست بزار بشه سهم همون کفتار هرزه 

حشمت فردوس یجا تو فیلم میگه : شنیدی میگن مردی و مردونگی؟ اشتباه میگن این دوتا شبیه هم هستن ولی یکی نیستن مردونگی یعنی بخشش ،یعنی گذشت ،یعنی دستِ پاک داشتن چشمِ پاک داشتن ،دلِ پاک داشتن اینا یعنی مردونگی .اون روزی که داشتن رو اینا اسم میزاشتن همه اون کسایی ک اونجا بودن مرد بودن پارتی بازی کردن اسمشو گذاشتن مردونگی  همه مردا مردونگی ندارن ولی خیلی از زنا هستن که همه این خصلتارو باهم دارن ..... خلاصه ک خواستم بگم اگه یکی دورتونه ک  اینارو تو وجودش داره ب جنسیتش نگاه نکنین بچسبید بهش این همون کسیه که میتونین بهش تکیه کنین حتی اگه یه دختر ۱۶ ساله اس یا خانوم ۷۰ ساله ........
این بار جدا شین  چقدر سخت بوده شرایطت..

آره باید جدا شم فایده نداره اما نمی‌دونم چکار کنم دلم برا بچم میسوزه گناه داره بخدا قسم خسته ام فکر خودکشی امونمو بریده دیگه خستم خیلی خستم

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

عزیزم اون دختره انگله کارش چسبیدنه تو از اون نمیتونی توقع داشته باشی اصن یه جا گیرش بیارین بزنین لهش کنین،ولی تا شوهرت درست نشه یه انگل دیگه رو جایگزین میکنه

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠
برنگرد پیش اون پوفیوز برنگرد جدا شو آدم خائن درست بشو نیست بزار بشه سهم همون کفتار هرزه 

آره بخدا بهشم گفتم که لیاقتش همون هرزه تو برنامه دوستیابیه!!! یه دختر اگه پاک و درست باشه تو برنامه دوستیابی چکار می‌کنه؟

مطمئن باش یک روزی تقاص کارهاش میبینه چون حامله ای دعات گیراست شک نکن

بخدا دلم داره میترکه یه ذره وجدان نداره این آدم 

حامله ای از ته دل دعا کن زندگیت سر و سامون بگیره البته در کناریش یه کاری کن طلاق بگیر راحت کن خودتو زندگی هرچقدم سخت ادامه داره عادت میکنی کار میکنی هیچکس تو این دنیا از گشنگی نمرده جونتو بردار برو لیاقت اون همون شغالای سیاه نه فرشته ای مثل تو

ما مردیم مرگ نمی فهمه!🕊🖤