2777
2789
عنوان

هان لارا:)))))))))

119 بازدید | 13 پست

امشب بود که برای اولین بار حس کردم واقعا هیچکس کنارم نیست. 

هیچکس نیست که بهش از حال واقعیم بگم نقابمو در بیارم وخودم باشم.خود واقعیم.

کسی نبود که دستمو بگیره و کمکم کنه از دردی که یهو حسش میکردم بگذرم، واقعا هیچکس نبود که بدونم میتونم بهش از حال بدم بگم و اونم گوش بده بهم بگه که کنارمه تا وقتی که خوب بشم. حتی خودمم نبودم، مغزم از هرچیزی خالی بود. قبلا میدونستم که به کی پیام بدم تا همه چیو براش تعریف کنم، اونم مثل همیشه بلدم باشه و بدونه چطورى زخمامو برام ببنده و بدونه چیو دوای دردام کنه. نه اینکه دیگه اون آدم نباشه، هست. ولی دیگه مثل قبل همدرد هم نیستیم، دیگه خوب بودن حالمون برا همدیگه مهم نیست، دیگه نمیتونیم تا صبح بشینیم و انقدر حرف بزنیم تا اصلا یادمون بره چرا ناراحت بودیم، دیگه مرهم زخم هم نیستیم.

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
بمیرم برات 🙂 ولی دختر ببین میگذره هیچ چیز ابدی نیست  وقتی شب و روز وجود داره ینی هیچی ابدی ن ...

آره اون که آره ولی اینکه داره طول میکشه آزاردهنده‌ست

اون چیزا دیگه لا جواببب😂

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون آدم همیشه هست کافیه تو دوباره بخوای اگه بهش حالی کنی که وجودش مهمه  همدردیش مهمه میاد دو ...

میدونی بحث اینه که میخوام ولی بعضی وقتا اینقد در حقش بد رفتار کردم که رو ندارم بهش بگم روم نمیشه

میدونی بحث اینه که میخوام ولی بعضی وقتا اینقد در حقش بد رفتار کردم که رو ندارم بهش بگم روم نمیشه

اگه فکر میکنی بد رفتار کردی جبرانش کن

در هر صورت دیدگاه تو با اون فرق داره

وقتی میگی هنوز هست با تمام اینا ینی دوست داره و ازت دلخور نیست اونقدر دو نات ووری

اگه فکر میکنی بد رفتار کردی جبرانش کن در هر صورت دیدگاه تو با اون فرق داره وقتی میگی هنوز هست با ت ...

نمیدونم چطوری جبران کنم:)

از کجا مطمئنی

جبران شده هان لاراااا حرف منو قبول نداری؟ مطمئن باش تو براش عزیزترین و مهم ترین فرد زندگیشییی

قبول که دارم

ولی کارایی که کردم جبران نمیشه قضاوتهای بیجا مقایسه های بیجا حتی بهش حرف بدم زدم هر چقدم بگی جبران شده من ته دلم عذاب وجدان دارم و این باعث میشه باهاش رودرواسی داشته باشم یا وقتایی ازش خجالت بکشم😂

اگه دوست داشته باشه یادش نمیاد. پس دیگه بش فکر نکننن

یادش میاد بنظرت؟