2821
2789
عنوان

شب بیداری

124 بازدید | 6 پست

هر ترم بعد امتحانا که ۲ ماه شبا نخوابیدم دیگه هیچ جوره نمیشه این خواب رو درستش کرده شبا چشمام از شدت خستگی به زمین میچسبه ولی نمیتونم بخوابم چی کار کنم نمیخوام قرص بخورم    

یهوزندگیم عوض شد خیلی یهو:")
باشگاه بری ورزش و یوگا انجام بدی تمرکزت رو خواب بهتر نمیشه؟ استرس ها مونده هنوز از قبل شاید

راست میگی فردا یه سر میرم به باشگاه خوب شد گفتی شاید با باشگاه رفتن درست بشه انقدر یه جا آروم و قرار ندارم یوگا رو یه سال میشه نکردم🥺

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

روز نخواب بزور بیدار بمون هی خوابتو عقب بنداز

خیلیامتحان کردم بابا این بار دو روز اصلا نخوابیدم انقدر که دیگه بدنم خمار و پر درد بود ولی بازم شب خوابم نیومد سر راه تو اوتوبوس خوابم برد فقط  

خیلیامتحان کردم بابا این بار دو روز اصلا نخوابیدم انقدر که دیگه بدنم خمار و پر درد بود ولی بازم شب خ ...

منم مث توام خوابم بهم میریزه با بدبختی زیاد دوباره درست میشه .عصر ها ورزش کن بزار بدنت خسته بشه آخر شب دوش گرم بگیر.شیر گرم هم میگن خوبه قبل خواب .ولی خودم دوغ میخوردم روز ی لیوان شب ی لیوان خوابم بهتر شد

2824
2823
2791
2779
2792