2821
2789
عنوان

درد دل شبانه 😞😥

87 بازدید | 5 پست

سلام امشب میخام درد و دل کنم خالم اینا آشپزخونه پخش غذا دارن مامانم اونجا کار میکنه امروز من ک اومده بودم خونه مامانم رفتم خونه خاله خیلی دلم گرفت دخترخالمم اونجا بود شوهرش زنگ زد بهش میگفت چه خبراااا براش آواز خوند پشت گوشی دختر خالمم انگار ن انگار زود قطع کرد تو دلم گفتم خدایا چرا شوهرش انقدر خوبع اما برای من بمیرمم زنگ نمیزنه آواز خوندنش پیش کش گفتم خدایا چرا باید خالم مثل اربابا زندگی کنه اما مامان من باید بخاطر بی پولیش کارگرش بشه 😭 بابای دختر خالم همش میگف دخترم کار نکن دخترم چرا غذا نمیخوری اما بابای من باید زندان باشه دریغ از محبت پدری چرا دختر خالم از همه طرف از طرف شوهر و پدر مادر شانس میاره اما. من از هیچکدوم شانس نیوردم دلممم خیلی پره خدا نمیگم چرا من همه رو میگم چرا بعضیا باید از همه چی خوشبخت شن بعضیا از همه چی محروم خدا این چه عدالتیه فقط یه چیز ازت میخام خدا اونم مرگمه همین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره متاهلم از شانس بدم

نمیدونم چی بگم

اگه تو مقایسه بیفتی خیلی حالت بد میشه 

منم تو ذهنم خودمو با امثالم مقایسه میکنم حس بدبختی میکنم

مامانت با محبته؟ بابات چرا زندانه؟ اون چی بابای بامحبتی بود؟

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!

زندگی منم مثل زندگی تو هستش. اطرافیان منم همه پولدار همه به خرج به تفریح به گردش یه روز عمل بینی یه روز فلان کرم مارک. حتی برنج هم سفارش میدن از اینترنت . ولی ما حتی پول یه مرغ هم نداریم