2777
2789

راست میگی عزیزم یه وقتایی آدم چنین حسی داره. 

ولی همیشه به داشته هات فکر کن و لذت ببر. شاد باش و به دیگران هم شادی ببخش. 

چه بسا کسایی هم هستن که چیزایی که شما داری را هم ندارن .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه اینجوریه. یا بعضی مواقع؟؟

بیشتر وقتا همین بخاطر بقیه بیشتر دعواهامون  بهم توهین میکنه فوش میوه تا من بهش  فوش میدم جوابشو میدم میگه دختر نفهمی نمیخامت اینا 

بیشتر وقتا همین بخاطر بقیه بیشتر دعواهامون  بهم توهین میکنه فوش میوه تا من بهش  فوش میدم ج ...

ای داد بیداد. همیشه اکثر دعواها به خاطر دیگرانه. 

ببخشید سوال میپرسم. شما خیلی گیر میدی بهش. چرا این کارو کردی. چرا فلان چیز و گفتی؟؟

ای داد بیداد. همیشه اکثر دعواها به خاطر دیگرانه.  ببخشید سوال میپرسم. شما خیلی گیر میدی بهش. چ ...

اره خب ی رفیق داره خیلی کثیف هی باهاش میره بیرون هفته ای ی بار بهم میگه گیر میدی زیاد اینا 

اره خب ی رفیق داره خیلی کثیف هی باهاش میره بیرون هفته ای ی بار بهم میگه گیر میدی زیاد اینا 

منم همین کارها را کردم. زیاد بهش گیر میدادم. و خیلی هم تو زندگیم ضربه خوردم. الان گذاشتم به حال خودش. الان شوهرم بهتر شده خدا را شکر. .

ببین شما بهش تذکر دادی خوست نمیاد با دوستش بره و اون گوش به حرفت نمیده. حالا یه مدت ولش کن میگه با دوستم میرم بگو خب مراقب خودت باش. خوش بگذره. این یه خورده تحت تاثیر قرار میگیره بعد به مرور زمان انشالله کمتر میشه. 

ما نمی‌توانیم کسی را تغییر بدیم. ولی میتونیم خودمون را تغییر بدیم. بیشتر ببین چه کارایی بکنی شوهرت خوشش میاد   خوشحال میشه. محبت می‌کنه بهت. اون کارا رو زیاد انجام بده. 

منم همین کارها را کردم. زیاد بهش گیر میدادم. و خیلی هم تو زندگیم ضربه خوردم. الان گذاشتم به حال خودش ...

بهش گیر ندم راحتش بزارم هرجا بره بیاد احترام اینا خوشش میاد سکوت

بهش گیر ندم راحتش بزارم هرجا بره بیاد احترام اینا خوشش میاد سکوت

آره دیگه همینه همیشه باید چیزی نگیم تا عزیز باشیم. 

ولی باید سیاست داشته باشیم. مثلاً من جایی بخوام برم میگم حتما می‌خوام با تو برم. بدون تو بهم خوش نمی‌گذره. با این حرفها با هم میریم بیرون. این وقتش میشه برا من. 

یه وقتایی داریم حرف می‌زنیم مثلاً اشتباهشو یه جور دیگه میفهمونم. مثلاً میگم امروز یه نفر می‌گفت شوهرش با دوستش رفته بیرون و فلان شده و اینا. اینقدر خدا را شکر کردم تو همچین دوستای نداری. و خودتم عاقلی و دنبال چیزی نیستی. همیشه بهت افتخار میکنم که اینقدر عاقلی و حواست هست. 

اینجوری کم کم تحت تاثیر حرفات قرار میگیره. میاد سمتت .

همیشه ازش تشکر کن برای هر کاری.

با هم بیرون میرید ابراز خوشحالی کن. بگو خیلی بهم چسبید این بیرون اومدن چون با تو بودم 

آره دیگه همینه همیشه باید چیزی نگیم تا عزیز باشیم.  ولی باید سیاست داشته باشیم. مثلاً من جایی ...

مرسی که آرومم کردید منم امتحان میکنم ایشالا که جواب بده 

مرسی که آرومم کردید منم امتحان میکنم ایشالا که جواب بده 

خواهش میکنم عزیزم. انشالله مفید باشه. 

همیشه میگم دیگران را نمی‌توانیم تغییر بدیم ولی خودمون را میتونیم. همه آدمها خواستار محبت هستن. وقتی محبت کنی انشالله محبت هم میبینی.