2821
2789
عنوان

صورت بی حال 😶

2075 بازدید | 22 پست

خانوما من همیشه تو عکس ها صورتم خیلی بی حاله ...کلا همه فک میکنن بی حالم واین رفته رو مخم که چرا مدل چهره من این جوریه ...مخصوصا چشمام خیلی بی روحه بدبختی آرایش کردنم بلد نیستم ...شاید خیلی براتون مسخره باشه ولی روشی  راه حلی چیزی به ذهنتون نمیرسه که این مشکل حل بشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چشمات افتاده و حالتش خماره؟اگر اره،تمرین کن با فیلم اموزشی که با خط چشم حالتشو اصلاح کنی

اگر ابروهات بی حالت و کمرنگه،خیلی طبیعی میکرو کن

یکم هم رژگونه همیشه بزن

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

چشمات افتاده و حالتش خماره؟اگر اره،تمرین کن با فیلم اموزشی که با خط چشم حالتشو اصلاح کنی اگر ابروها ...

اره و مژه هامم کم رنگ و بلنده ...بینیم کشیده است گونه ندارم ...لبامم کوچک و نزدیک بینی ....از خودم بیزار شدم 

مژه بکار،اره کم خونی رو هم درمان کن حتما 

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز