2777
2789
عنوان

چله حدیث كسا 🍃

176 بازدید | 7 پست

گروه واتساپ چله زیارت عاشورا   و چله حدیث كسا داريم به نيت حاجت هاي دلتون و ظهور اقامون صاحب الزمان

روز شروع چله ها 8مرداد. كه همون روز اول عاشورا ميشه و اربعين حسيني تموم ميشه فرصت خوبيه. حاجتي داري نيت كن و عضو چله بشو ان شالله حاجت روا بشین

هر کدوم خواستین شرکت کنین اسم بگین تو گروه تا به لیست اضافتون کنم

زيارت عاشورا

حديث كسا

تيكر تولدمه اميدوارم اون موقع حال و روزم بهتر از الانم باشه 🤕🤒😻🚶حاجتي دارين بگين براتون صلوات و ايت الكرسي بخونم 👌

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9076334/۴۰-نفر-بیاین-برا-هم-دعا-کنیم-امروز-ان-شاالله?postId=245901345 برات صلوات فرستادم انشاءالله حاجت روا شی حدیث کسا خوندی ب یادم باش ان شاءالله اسمم نیلوفر

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم همینطور شاید وقتش نشده

من حتی چله زیارت عاشورا هم خوندم و تو یک پیج خوندم که تقدیم بشه به شهید نوید صفری ، و هر بار زیارت عاشورا رو خوندم اسم شهید بردم ، ولی متاسفانه حاجت نگرفتم. 

حاجتم هم چیز بدی نیست که بگی به صلاحم نباشه ، برای شغل دعا خوندم. 

من چله حدیث کسا گرفتم و خوندم ولی چرا حاجت نگرفتم  

من برای بارداریم چله حدیث کسا و زیارت عاشورا برداشتم دقیقا روز چهل فهمیدم باردارم

الانم دخترم ۴۵ روزشه

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام
من حتی چله زیارت عاشورا هم خوندم و تو یک پیج خوندم که تقدیم بشه به شهید نوید صفری ، و هر بار زیارت ع ...

آره منم چله عاشورا رو گرفتم با دعای توسل، چندین بارم چله اشو گرفتم نزدیک ۱ سال هی چهل روز چهل روز گرفتم 

حتی توسل شدم به شهید ابراهیم هادی یه جا خوندم بازم هیچ

کلا ختم و چله و دعا و نماز و ذکر زیاد گرفتم ۲ ساله مدام در حال انجام اینا هستم واسه حاجتم ولی هیچ.

نادعلی گرفتم ذکر یونسیه ختم یس، نماز استغاثه به حضرت زهرا، استغاثه به یکی دیگه هم بود یادم رفت، و یه نماز حاجتم هست پنجشنبه هر هفته دارم میخونم، نماز حاجت هدیه به امام جواد هر چهارشنبه اونم دارم میخونم، یه نمازی هست نزدیک ۳۰۰ تا سوره قدر داره اونم خوندم هیچ باور کن. و خیلی چیزا دیگه

۴۰ روز روزی ۱۱۰ بار صلوات خاصه امام رضا گفتن حاجت میده بازم هیچ🙈

نمیدونمم چکار کنم خیلیا هستن بدون هیچ انجام ختم و واجبات هرچی خواستن رسیدن ولی من با این همه ذکر و اینا هیچ