2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام زهرا ام 

برای امام زمان دعا کن برای منم خیلی دعا کن ازدواج کنم برم‌  و همه حاجت هام و حاجت های همه 

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   

ایشالا مشکلت هر چیه حل بشه جانم 

زهرا

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

اسمم هانیه

دعا کن یه بخت خوب و همسر خوب نصیبم شه به زودی 

برای شفای مادرم هم دعا کن

و حل شدن مشکل مالیمون 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

قبول باشه دختر قشنگ 

برای بهتر شدن حال دل همه مون دعا کن میدونم همه داغونیم همه شدیم سر تا پا استرس و فشار روحی

برای اینکه برادرم بتونه ماشین بخره هم دعا کن خیلی تو عذابه 

ان شالله به مراد دلت برسی   

فاطمه 

تو را خدا من الان داشتم میگشتم کی میخواد نماز شب بخونه برام دعا کنه 

دعا کن زود زود ازدواج خوب بکنم از این همه ناراحتی خلاص شم 

فردا هم میخوام برم از یکی کمک بگیرم برا گرفتن یه شغل دعا کنید کمکم کنه 

برای کاربر @night66  6 که سرطان داره و ایشالا به زودی شفا پیدا کنه

و برای دختر بچه ای به نام فاطمه دعا کن شفا پیدا کنه

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...