2777
2789

ریختن که

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟؟ خبر نداشتم ؟ ینی غیر حقوق ماهانه؟؟

آره

واسه مادر شوهرم ریختن

اول ساعت ۸ حقوقشو دادن 

دو ساعت بعدش ۱۵۰۰و خورده ای باز ریختن

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
واقعا؟؟ خبر نداشتم ؟ ینی غیر حقوق ماهانه؟؟

اگر کشوری باشید که کلا اردیبهشت ریختن .

تامین اجتماعی رو هم یه سری خرداد دادن یه سری این ماه.باید فیش حقوقی رو نگاه کنید.بله مطمئنم

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
آره واسه مادر شوهرم ریختن اول ساعت ۸ حقوقشو دادن  دو ساعت بعدش ۱۵۰۰و خورده ای باز ریختن

واس هر دوماه رو؟؟

یا فقط فروردین؟

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
واس هر دوماه رو؟؟ یا فقط فروردین؟

نه

فقط فروردینه فکر کنم.

واسه اردیبهشتو گفته بودن با حقوق مرداد میریزن

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...