2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره ممنون میشم ، من خودم تو اطرافم هیچکسی رو ندارم ابرو کاشته باشه 

اگه الان جواب داد، که زودی میام میگم😅

وگرنه فردا صبح🤗

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
عزیزم درد نداشت حین کاشت و بعد از کاشت. و اینکه کجا کاشت کردید و چقدر هزینه کردید.

نه حین کاشت اصلا چون بیحس، بعدش یک کمی خوب پشت سر که مو برمیدارند درد می‌کنه تا ۲۰روز الان دیگه عادیه 

سلام مبارکتون باشه ببخشید کل موی سر باید کوتاه بشه یا فقط اون قسمت که برمیدارن؟ ورم میکنه؟ تا چند ...

سلام یه نوار باریک از پشت سر برمیدارند ، اون قسمت اصلا معلوم نمیشه ، بله فرداش ورم می‌کنه کبود میشه ، بنظرم تا دو هفته نمیشه رفت بیرون بخاطر ورم و کبودی و سیاهی ابرو چون تا دوهفته نمیشه ابرو رو با فشار مستقیم آب شست خونابه و سیاهی ابرو ضایس

ممنون

سلام. خوبی؟ 

ببخشید دیر شد 🙏

پرسیدم ازشون. گفتن بعد کاشت، دکتر گفتن مراقبت‌ها رو کامل انجام بده و روز 14 بیا، روز 14 هم رفتن پیش دکتر و براشون کوتاه کردن و گفتن از روز 14 به بعد اگه بریزه اشکال نداره و در میاد. 

گفتن کمی از ابروهاشو ریخته ولی همش نه

گفت من اگه سوالی یا مشکلی داشتم پیام میدادم میپرسیدم

"دوستت دارم”، آن هم خیلی زیاد، اما فکر رفتن که به سرت زد حتی اگر پشیمان هم شدی، برو! دوستت دارم، آن هم خیلی زیاد، اما اگر دلت با دیدن دیگری لرزید، رها کن مرا. دوستت دارم، آن هم بسیار زیاد، اما سال‌هاست که فهمیده‌ام، کسی که به رفتن فکر میکند، از کسی که میرود بی‌رحم‌تر است …دوستت دارم اما اینبار اگه رفتی، برای همیشه برو... یه دردایی واسه سن و سالی که داشتم خیلی بزرگ بود... ولی با همون دردها بزرگ شدم و حلشون کردم! 
ممنون

و اینکه الان 34 روز گذشته. میگه کمی ریخته

سلام مبارکتون باشه ببخشید کل موی سر باید کوتاه بشه یا فقط اون قسمت که برمیدارن؟ ورم میکنه؟ تا چند ...

نه گلم یه ردیف باریک رو از پشت سر برداشته میشه ورمش سه ۴روزه خوب میشه برای من کبود نشد هزینه اشم ۷تومن شد سه بار رفت تو فاز ریزش  ولی به مرور زمان خیلی خوب شد و جا افتاده مبشه ارزش داره من تقریبا یکسال هست کاشتم 

عزیزم درد نداشت حین کاشت و بعد از کاشت. و اینکه کجا کاشت کردید و چقدر هزینه کردید.

نه درد نداره یه کم  موقع بی حسی حین کاشتم درد نداره داروی خواب اور میدن اصلا متوجه گذشت زمان‌نمیشی حدود ۷تومن 

سلام راجب اندازه دور سر دخترتون نوشته بودید رشدش کمه از تجربتون به من راهنمایی میدید؟ من دور سر دخترم ۳۴ بود موقع تواد الان دو ماهش تموم شده ۳۷ یه سانت کم رشد کرده دور سرش کوچکه بنظرم دختر شما چطور بود چی شد ؟ 

سلام عزیزم خوبی خیلی خیلی به کمکت احتیاج دارم. توی تاپیک های قبلیت گفته بودی استرس داشتی. من دارو فقط پروپرانول میخورم بخاطر تپش قلب. به شدت استرس دارم ۷ ماهه برای بارداری اقدام کردم همه میگن واسه استرس باردار نمیشم. شما قبل اینکه باردار شی استرس هم داشتی؟ بعد دارو میخوردی یا تحمل میکردی؟ به نظرت من چیکار کنم؟ یک بار قرص ضد افسردگی خوردم فرداش بهم حمله تاپیک دست داد و تا آمپول نزدم آروم نشدم. میترسم قرص بخورم. فقط هم برای بارداری نگرانم. به نظرت باردار میشم یا حتما باید دارو بخورم؟