2789

دوش آب داغ میگیری؟!🦦 با گوشیت زیاد ور میری؟

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته؟

من ۱۶ سالمه ۵ سالی هست که جوش دارم خیلی هم دارو استفاده کردم چند تا دکتر هم رفتم ماسک طبیعی و.....

هیچ تاثیری نداشت تازه بیشتر هم جوش میزدم الان یه مدته هیچی به صورتم نمیزنم بهتره شده 

قرص داکسی سکلین هم خوبع

می تونی بری پیش دکتر برات راکوتان بنویسه

شوینده ی مناسب برا پوستت،بگیر ،ازمایش بده بعدا برو فشیال

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
با گوشی اره ولی دوش اب داغ نه

دستت که همش به گوشیته نباید بخوره به صورتت باعث جوش میشه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
چند سالته؟ من ۱۶ سالمه ۵ سالی هست که جوش دارم خیلی هم دارو استفاده کردم چند تا دکتر هم رفتم ماسک طب ...

۱۸ سالمه من تو دوران بلوغ اصلا جوش نمیزدم الان یک ساله اینطوری شده پوستم