2789
عنوان

تیزهوشان

180 بازدید | 10 پست

سلام.

حتما میدونین امروز نتایج تیزهوشان اومده حالا بچه های فامیل اکثرن اسمشون تیزهوشان اومده من که حداقل دوسال از همشون بزرگترم باید حسرتشون رو بخورم . ساعت ۶ یا ۷ صبح میرم تو زیر زمین خونمون میخونم فقط ظهر واسه یه ناهار میام  بعد دوباره میخونم تا ساعت ۹ شب . میام یخورده استراحت کنم مامانم شروع میکنه به اینکه تو درس نمیخونی فقط سرت تو گوشیه فلانی رو ببین بچش دکتره وای خدا نمیدونم کی دیگه میخوام راحت شم فقط باید تو سری بخوروم الان خونمون پر مهمون یه لحظه اومدم هوا بخورم روم داد میزنه به خودت زحمت ندی یه دو دیقه سرتو کنی تو کتاب‌ . حالم از خودم بهم میخوره دیگه دارم دیوونه میشم

اگه به اجباره و علاقه نداری نخون 

خانواده ها خوشبختی بچه هاشونو میخوان ولی این آرزوشون درکشونو ازشون گرفته 

تو یه بار فرصت داری از نوجوونیت استفاده کنی نزار خرابش کنن تا چشم باز کنی میبینی دوران نوجوونیت گذشته و موندی با هزار تاحسرت 

البته اگه علاقه و آرزو داری ادامه بده ایشالا موفق میشی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه به اجباره و علاقه نداری نخون  خانواده ها خوشبختی بچه هاشونو میخوان ولی این آرزوشون درکشونو ...

مشکلی ندارم با درس خوندن ولی اینکه یه دو دیقه بیام نفس بکشم سرکوفت بخورم بده

یه بار با مامانت صحبت کن بهش بفهمون با این حرفاش داری اذیت میشی   برا نهم به دهم امتحان دادی ؟ ...

کلا دوازدهمم پشت کنکوری ینی امسال میرم پاییز همه بچه های خانواده باهوشن جز من که مدرسه ی عادیم. انگار چیزی بگم مامانم درک میکنه فقط خودش قهر میکنه ریگه باهام حرف نمیزنه

مشکلی ندارم با درس خوندن ولی اینکه یه دو دیقه بیام نفس بکشم سرکوفت بخورم بده

پس یا صحبت کن باهاش یا برخورد کن منظورم از برخورد بددهنی نیست 

درکت میکنم منم سر انتخاب رشته خیلی سرکوفت خوردم و اذیت شدم ولی صحبت کردم و یکم برخورد داشتم باهاشون 

کلا دوازدهمم پشت کنکوری ینی امسال میرم پاییز همه بچه های خانواده باهوشن جز من که مدرسه ی عادیم. انگا ...

آها 

ولی چرا انقد اعتماد به نفست پایینه خودتو قبول داشته باش به مامانتم کاری نداشته باش انقدر که تو داری میخونی مطمئنا یه روز میای تاپیک قبولی تو میزنی❤️

این چیزا تاثیری نداره

ای بابا😕ایشالا که میگذره این دوره هم 

تو به دیگران کاری نداشته باش 

خودتو هر جوری که هستی دوس داشته باش به حرف و سرکوفت بقیه هم اهمیت نده

هیچ چیز و هیچ کس بالاتر از خودت نیست 

درسته بقیه چیزایی دارن که تو نداری ولی تو هم صد در صد چیزایی داری که بقیه ندارن 🙃💖