2777
2789
عنوان

ترخدا بیاین،ازمایشamhپایین

201 بازدید | 30 پست

سلام جواب ازمایشم ۰/۵هست،کیست هم دارم که باید عمل شه،یعنی کسی بوده شرایطش مثل من باشه و بچه دار بشه؟خیلی حالم بده 

اگه تجربه ای دارین بگین ترخدا

@kodaaaaaa3333  

سلام عزیزم میشه به این دوستمون راهنمایی بدی؟ 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهان بله اگه میشه لینکشو بدین  ایشون خودشون هم ذخیره تخمدان کمی داشتن و بچه دار شدن؟

اره پس جدی میخوای بذار بهش بگم بعد لینکشو‌بذارم

یهو‌میگه تو از کجا میدونستی

بهش میگم از دوستامه راهنمایی میخواد

عددت کم هست ولی نه خیلی کم .احتمالا با یکیدو دوره داروهای تقویتی و امپول تحریک تخمک گذاری مثل سینال اف بشه تخمک خوب داشته باشی

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

بله من که دیگه نه به حرف دکتر نه به آزمایش‌هایی که می‌نویسند اعتمادی ندارم 

من خودم 32 ساله بودم دکتر گفت ذخیره تخمدانت کمه و یائسگی بورس داری کلا یه بچه دارم امسال باردارشدن ولی چون دکتر ناامیدم کرده بود فکرشم نمیکردم که بچه دار بشم بازم رفتم دکتر گفت قلب بچه تشکیل شده خیلی خوب میزنه دکتر آسپرین داد لک بینی داشتم بچه دیگه قلبش نزد  خیره سرم بیمارستان صارم رفته بودم که دکترها خوب باشه

عزیزم ایشون کی هستن؟

دکترا بهشون گفتن باید اهدایی بگیری... اما خدا با قدرت خودش باردار کرد... برای سلامت دنیا اومدن دخترشون دعا کنید

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

شروع کن به مکمل خوردن 

کیوتن رو حتما مصرف کن. 

بعد هم اگه ان شاءالله همسرتون مشکلی نداشته باشن یکی دو دوره دارو مصرف میکنی تخمک خوب داشته باشی حله. چه بسا همون دوره اول باردار بشی. قدرت خدا مافوق تصور ماست

دکترا بهشون گفتن باید اهدایی بگیری... اما خدا با قدرت خودش باردار کرد... برای سلامت دنیا اومدن دخترش ...

دکتر ها یی که مثلا خوبن وقت ندارند وقتی ام که با هزار دردسر وقت بگیری چتان آدمو ناامید می‌کنند بعضی هاشونم فکر می‌کنند اگه حرف بزنند پولشون کم میشه