2821
2789
عنوان

اسکیت برد

1117 بازدید | 9 پست

سلام خوبین؟

من تو خانواده ایم که هرکاری بخام بکنم یه مخالفی پیدا میشه حس میکنم زندانیم دیگ

پولامو جمع کردم تا اسکیت برد بخرم

داداشم میگه مثلا میخای کجا بازی کنی؟

یا میگه ورزش سبکیه تو دختری و از این حرفا

اونقدر حالم بد بود هرچی تونستم تو واتساپ بارش کردم همیشه جلوی کارامو میگرن بعدم بلاکش کردم گفتم دیگه باهام حرف نزنه

نمیدونم چرا دارم اینارو مینویسم

حس ترس و دلهره و اظطراب خیلی بدی دارم بدنم گرفته دستامم میلرزه چند روزه اینطوریم

چیکار کنم حس بهتری داشته باشم 

اخه باخودم میگم اگه قراره اینقدر عذاب داشته باشه که کاری ک خوشحالم میکنه رو انجام بدم چرا اصلا انجام بدم وقتی اینجوری برخورد میشه ناامید میشم چیکار کنم.ناامید نباشم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

متاسفم برای شرایط عزیزم🥲🖤

امیدوارم انقد دنیامون پیشرفت کنه ک دختر و پسر فرقی نداشته باشه ، میتونی با بابات منطقی صحبت کنی و از ترفندای دخترا ک برا باباشون اجرا میکنن اجرا کنی؟ تا نظرشد جلب کنی، اینطوری میتونه جلو داداشتم بگیره و پشتت باشه

telma یعنی آرزو و امید/declan یعنی پر از خوبی... نمیدونم فکر کردم کنارهم حس خوبی میدن🥲                                    من یه دخترم ..دختری که به دختربودنش افتخار میکنه... واسه خنده هاش و تصمیماش احترام قائله...نزاشته یک بارم تصمیمش بخاطر دختربودنش‌عوض شه.. دختری که درتلاشه تا روزی برسه ک زن و مرد یکسان باشن ، به امید همون روز🫀👊🏻
متاسفم برای شرایط عزیزم🥲🖤 امیدوارم انقد دنیامون پیشرفت کنه ک دختر و پسر فرقی نداشته باشه ، میتونی ...

نه بابا خودشم همین حرفای داداشمو میگه مرسی❤

من یبار میخواستم برم سفر ، تنها ک ن ولی بدون پدر و مادرم (با عمه و اینام)بعد قبول نمیکرد بابام ، انقد بهش گفتم و پافشاری کردم و البته از راهی ک میتونستم راضی میشه و از مامانمم کمک گرفتم و اینا ک اجازه داد رفتم ۱۵ روز موندم😁😂

توهم میتونی👊🏻🌸

telma یعنی آرزو و امید/declan یعنی پر از خوبی... نمیدونم فکر کردم کنارهم حس خوبی میدن🥲                                    من یه دخترم ..دختری که به دختربودنش افتخار میکنه... واسه خنده هاش و تصمیماش احترام قائله...نزاشته یک بارم تصمیمش بخاطر دختربودنش‌عوض شه.. دختری که درتلاشه تا روزی برسه ک زن و مرد یکسان باشن ، به امید همون روز🫀👊🏻
من یبار میخواستم برم سفر ، تنها ک ن ولی بدون پدر و مادرم (با عمه و اینام)بعد قبول نمیکرد بابام ، انق ...

پس تورو الگو قرار میدم❤💚 میدونی مشکلم اینه بی طاقت و بی صبر شدم خسته شدم انگار

پس تورو الگو قرار میدم❤💚 میدونی مشکلم اینه بی طاقت و بی صبر شدم خسته شدم انگار

خوشگلم هیچوقت کسی الگوت قرار نده ،کافیه خودت الگوی خودت شی🌝💝

اره ببین این عصبانیت و اینا کاری درست نمیکنه باید یطور دیگ راضیشون و خیالشون راحت کنی ک بت اعتماد کنن ، الان من بم اعتماد دارن و سر هرچیزی دیگ کاری ندارن البته خب سخت گیر نبودن ولی الان خیلی بهترن کلا