2777
2789

بعداز مدتهااااا

دخترم خیلی دلش میخواد بریم

من نه روحا نه جسما نه لباسا آمادگیشو ندارم😄

روحیه ام داغونه چون شوهرم نیست طبق معمول همیشه

جسما نمیتونم چون پرخوری عصبی دارم و بشدددددت وزنم بالائه ، شکم برآمده، اصلا افتضاح

لباس هم که با این ریختم لباس پیدا نمیشه 

کاش میتونستم بریم با دخترم

چرا اعتماد ب نفست پایینه خیلیا چاقن و فلان ولی یجوری ب خودشون میرسن ک نگو ودرضمن از لباسایی ک توخونه داری میتونی بپوشی و یکم ارایش ملایم کنی بری بنظرم برای روحیتم خوبه

🌿💫رفیق!خدا‌حتمایه‌هدف‌برای‌رَنجِت.یه‌دلیل‌برای‌مُشکلاتِت‌ویه‌پادا‌ش‌برای‌باایمان‌بودنت‌درنظرداره:)♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا کسی به تو کاری نداره یه آرایش ملایم بکن یه گوشه بشین  لبخند بزن  براشون آرزو خوشبخت ...

ببین اگه فامیل نزدیک ی چیزی ولی اگه زیاد نزدیک نیس بیخیال 

گِن داری؟

اگه داری زیر لباس بپوش 

لباسم حتما لازم نیس بخری 

پارچه بگیر بدوز

اصن حوصله نداری از خواهرت کسی بگیر لباس

ارایشم نمیخواد خودتو خفه کنی ی ارایش ساده جذاب

حیف کاش پیشم بودی😄😁

اصلا سخت نگیر پاشو لباس بپوش برو ،سعی کن از فرصت های شادی استفاده کنی ،به خودت بگو مهمه خوش بگذرونی ،کاری نداشته باش چی قراره بشه ،لباس ساده بپوش شیکه ،آرایش ساده ،موها هم سشوار و لذتشو ببر 

خیلی هم خوبی الان تپلی مد  برو بزار روحیه بچه شاد شه  برو بگرد لباس شیک پیدا کن برو  ...

الان تپلی مده؟😐میشه دقیقا بگی کجای دنیا مد شده؟

اسی ناراحت نشیااا چاق یا لاغر بودن اصلا عیب وایراد نیست 

مهم خودتی برو روحیت باز بشه به هیچی هم فکر نکن

زن❤️زندگی🥰آزادی🍀 برای تغییر مغزهایی که پوسیدن....💪🎈