2777
2789
عنوان

چرا اینجوریه؟

79 بازدید | 17 پست

اکثرن دیدم اطرافم اسم دخترها وپسرهاشون ایرانی میذارن

پسر دیدم باربد کوروش میذارن

دختر دیدم شهرزاد  نور دخت و خیلی چیزای دیگه

حالا من میخام بذارم فرحناز اطرافیانم ب خصوص خانواده خودم خوششون اومده ولی اینجا نظرسنجی میکنم میگن قدیمی هسش

چون اینجا هر قشر آدمی هست، 

ولی فرحناز به نظرم خوب نیست اگه ایرانی میذاری چیز بهتر هست

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا بیاین تاپیکم 💔🙏🏻

ب راهنماییتون نیاز دارم

لطفا

زندگی را ... گر توانستی به کام یکنفر شیرین‌کنی،یاتوانستی زمین تشنه‌ای را سرخوش از باران کنی ...گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ...یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی ..گر توانستی به خوان رنگی‌ ات یک رهگذر مهمان کنی ...یا توانستی بدون حاجتی هم، ذکر آن یزدان کنی ...گر توانستی لباس بی ریای عاشقی، بر تن کنی ...میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی...
چی مثلا ؟ فقط با ف شروع بشه

حتما با ف شروع بشه؟ 

خب کمه😀

آوا 

بهار 

قشنگن 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
چی مثلا ؟ فقط با ف شروع بشه

فرناز

فاطیما

زندگی را ... گر توانستی به کام یکنفر شیرین‌کنی،یاتوانستی زمین تشنه‌ای را سرخوش از باران کنی ...گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ...یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی ..گر توانستی به خوان رنگی‌ ات یک رهگذر مهمان کنی ...یا توانستی بدون حاجتی هم، ذکر آن یزدان کنی ...گر توانستی لباس بی ریای عاشقی، بر تن کنی ...میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی...
چطوریه؟ اسم دختر ایرانی ک با ف شروع بشه میخام

برای ما که مادربچه ایم خوبه ولی برای بچه نه مثلا همکارم اسم دخترش رو (فرنیا )گذاشت  یعنی کسی که اجداد باشکوه داره نمیگم خوبه ولی از فرحناز بهتره دختربزرگش هم فرناز هست البته فرناز۲۱ساله است 

خدای مهربون هوای دخترام روداشته باش واونهاروبه ارزوهاشون برسون      امین یارب العالمین