2777
2789
عنوان

شغل اینترنتی

111 بازدید | 16 پست

سلام کسی هست شغل اینترنتی معتبر سراغ داشته باشه؟ نیاز نیست درآمدش زیاد باشه. به عنوان یه کار تابستونی میخوام

واینکه شغلي باشه که اولش پیش پرداخت نخوان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه حرفه ای 

سئو-دیجیتال مارکتینگ-بازاریابی-ترجمه-طراحی سایت-طراحی لوگو-

فوتوشاپ-انیمیشن-تولید محتوا-بارزیابی اینستاگرام- پروگرمینگ-

جاوا-پایتون و…

از سایت پونیشا میتونی پروژه های مختلف رو ببینی

سئو-دیجیتال مارکتینگ-بازاریابی-ترجمه-طراحی سایت-طراحی لوگو- فوتوشاپ-انیمیشن-تولید محتوا-بارزیابی ای ...

منم صدام خوبه چطور پادکست تولید کنم 

بعد درست کردم بدم به کی

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
موضوع داری؟

من صدام عالیه برای چیزای انگیزشی 

کتاب انگیزشی 

متن هایی که آرامش بخشن و نصیحت میکنن و اینا 

ولی نکته اینا باید چیکار کنم ؟

از کجا شروع کنم؟

بعد از تولید محتوی کی ازم میگیرتش

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
موضوع داری؟

نمونه صدام 

https://www.uplooder.net/files/3583af6202595568c1921c907b2eedd7/mariaw.aac.html