2777
2789
عنوان

رشد نکردن دخترم 😔

3488 بازدید | 41 پست

دخترم سیزده ماه و یک هفته هست, با وزن 3200 و قد 56 و دور سر 37 متولد شد. الان وزنش نه, قدش 76، دور سرشم 45 هست! همه جا خوندم نوشته که دور سر تا یکسالگی حداقل ده سانت باید بیاد روش, ولی مال دخترم ده سانت رشد نکرده. فقط میشینه چهار دست و پا و راه نمیره! ام ار ای بردیم که چیزی نبود توی ام ار ای ش! خیلی بدغذاس و از چهار ماهگی تا الان شیرو نخورده بزور یک شماره! ایا این دور یر خطرناکه و ممکنه چیزی باشع که توی ام ار ای نشون نداده باشه,خیلی نگرانشم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوبه که همچیش عزیزم حتما که نباید ده سانت تغییر کرده باشه مال هرکی متفاوته حالا با اختلاف دو سانت مش ...

خدا کنه عزیزم, بچه م هزار جور ازمایش خون ازش گرفتن برا خوردنش, اخرم دکتر گوارش گفت ببر مغز اعصالم اونممام ار ای نوشت گفتن چیزیش نیس, فقط مونده ازمایش متابولیکش ک هنوز جوابش نیومده

ارومیه, چکاپ تکامل چجوریه!؟

ببرش متخصص اطفال بگو برا چکاپ تکامل اومدیم

دکتر خودش حسابی همه چیزشو بررسی می‌کنه و اگه لازم باشه آزمایشات لازمو می‌نویسه 

ویزیتش هم یه کم بیشتر از ویزیت معمولیه

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
ببرش متخصص اطفال بگو برا چکاپ تکامل اومدیم دکتر خودش حسابی همه چیزشو بررسی می‌کنه و اگه لازم باشه آ ...

همه ازمایشات خون رو گرفتن ازش, فقط ازمایش متابولیک مونده ک هنچز جوابش نیومده