سلام دوستان بچم پونزده هفتشه از دیروز احساس میکنم حرکت میکنه حرکات دور ناف به صورت بالا پایین شدن ناف برا جنسیت پسره یا دختر ؟؟؟کیا بچشون اول اینجوری حرکت کرد جنسیتش چیه ؟؟
چون خیلی ها رو دیدم علائم مشابه داشتن ولی جنسیت نی نی هاشون فرق داشته
خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
شما حرکت اولیه نی نیت کجا بود من از دیروز احساس میکنم بچم دور نافم بالا پایین میشه تو سونو بیشتر به ...
از ۱۸ هفته سمت راست، پایین شکم. الانم بعضی روزا اصلا حس نمی کنم بعضی روزا حس می کنم
خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
تا اونجا که میدونم حرکت نی نی بیشتر ربط به میزان چربی دور شکم مادر و اینکه زایمان چندماه داره نه جنسیت
ولی به طور کلی میگن اونایی که ویار شدید دارن دختر و برعکس پسره