2777
2789
عنوان

کراشششش😂😂😂😂

283 بازدید | 17 پست

آقاا بدجور میخوامش...هر وقت داره یادم میره جلو چشمم ظاهر میشه😂😆

بیشعوره دیگه دوسم نداره🤣

نمیدونم مال سن هست یا چی.. هرچی هست زندگیمو مختل کرده 

شما تجربه کردین ؟

مرا خیال تو بیخیال عالم کرد...!

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

۱۵

اگه همش جلو چشمت باشه یا موقعی که میخوای فراموش کنی میبینیش نمیتونی فراموش کنی منم ۱۴ بودم هنوز که هنوز نتونستم و نمیتونم

اگر برای رسیدن به آرزوهایمان تلاش نکنیم؛ فردی دیگر 《از تلاش ما 》برای رسیدن به آرزوهایش استفاده خواهد کرد 🌹
اگه همش جلو چشمت باشه یا موقعی که میخوای فراموش کنی میبینیش نمیتونی فراموش کنی منم ۱۴ بودم هنوز که ه ...

واقعا؟🥺الان چند سالتونه مگه ؟

اونم شمارو میخواست ؟

واقعا؟🥺الان چند سالتونه مگه ؟ اونم شمارو میخواست ؟

۱۸ 

والا هنوز فرصت صحبت باهم نشده تا میخواستیم یکی میومد 

ولی اگه بخاطر سن اینا باشه فراموشش راحته ولی عاشقش باشی نه

اگر برای رسیدن به آرزوهایمان تلاش نکنیم؛ فردی دیگر 《از تلاش ما 》برای رسیدن به آرزوهایش استفاده خواهد کرد 🌹

ببین اگه آینده و زندگیت برات مهمه کلا از این فازا بیا بیرون...فقط و فقط رو درست تمرکز کن یه رشته ی خوب درس بخون قطعا با آدمای بهتری آشنا میشی

حرف ازدواجم حداقل از این سن نزن چون واقعا خیلی زوده🥲

پرستاری، هنر نقاشی لبخند بر بوم دردهاست🤍
ببین اگه آینده و زندگیت برات مهمه کلا از این فازا بیا بیرون...فقط و فقط رو درست تمرکز کن یه رشته ی خ ...

آخه الان آینده و زندگی من اونه😂😭

آخه الان آینده و زندگی من اونه😂😭

😂😂😂 یه روزی میاد میخندی به افکار و حال و هوای امروزت...

چیزایی که بهت گفتم خیلی مهمه هااا

کلا کلا از فاز کراش و دوست پسر و اینا بیا بیرون چون تهش فقط خودت ضرر میکنی، به جاش حواست جمع درست باشه

پرستاری، هنر نقاشی لبخند بر بوم دردهاست🤍