2789
عنوان

ذهن مقایسه گر

347 بازدید | 32 پست

سلام خانوما 

من خانه دارم شوهرم کارمند دادگستری ۷ تومن هم حقوقش.یه پسر یک ونیم سالم دارم.حالا من یه دختر خاله دارم ک ۴ سال ازم بزدگتر و زرنگ تر و باسیاست تر(چون اینو همه میگن) شوهر ایشونم کارمند دادگستری  و با اینک شوهر من از پدر خدابیامرزش پول مونده واسش و بورس گذاشته و حیف شده😐🥲و حالا کم کم میفروشه و ۵۰ تومن جمع کرده و میگ ماشین ثبت نامی میخریم و خلاصه شوهر دختر خالم اون پولم نداره چون پدرش در قید حیات و وضعشون خوب نیس و این میرسه ب اونا.خلاصه مامانم و خود من خیلی خودمو باهاش مقایسه میکنم از هر لحاظ چیکار کنم؟مثلاا پریشب مادرم اس داده ک دختر خالت برا بار دوم با هواپیما میخاد بره مشهد خوش بحالش و شوهرشو دستش گرفته و خر کرده و فلان و من جز انزلی جایی نرفتم با شوهرم.بهم برخورد خیلی ب شوهرمم میگم میگ اینده هواپیما سوارت میکنم یا الان پول نیس برا ماشین جمع میکنم ک اینک کارت حقوقیشم دست من ۶۰۰ میدم بهش هرماه گف ک با حقوق پول جمع کن اگ تونستی بریم ماهم.منم ناراحتم اخه با حقوق نمیشه ک موندم این دختر خالم از کجا میاره.تازه شرایطش عین من.کلا این نیس تو خیلی چیزا مقایسه میشم و ب دعوا ختم میشه با شوهرم😑 هی میرم خونه مامانم خبر تازه میشنوم ک مثالا مادربزرگم و دعوت کرده وای چقد زرنگ و با سیاست.و سهم خاله هامم میفرسته از شام.دیگ دیونه میشم مامانم میگ خب اختیار زندکی دستشه میدونه کیو دعوت کنه و ب کی سهم بده و نده.با اینک شوهر من با اینک تو ی ساختمون با جاری و ماددشوهرمم بدون  اجازه من اب نمیخوره همه چیو میگ و منم همچنین.میدونین دیگ دارم دیونه میشم.شوهرم میگ خیلی ناراحتی تحمل ناراحتیتو ندارم با ماشین بریم مشهد ولی اگ برم میگ با خووش مقاییه میکنه منو موندم😐😑ببخشید ک طولانی شد دلم گرفته خاستم بگم چیکار کنم ک مشاوره بدین بهم .اینم بدونین تو هر موردی میکوبنش سرم😔

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ول کن این حرفارو خودتو با مقایسه داغون میکنی خداروشکر کن شوهرت خوب و سالمه  ...ملت ساده نیستن بیان بگن چی دارم چی ندارن ...مثلا خود من به نامزدم گفتم چون داداشات ازت ۲۵خوردن اگر پرسیدن در مورد پولت بگو خرج شده...در حالیکه همشو مجبورش کردم سکه بخره بزاره بانک امانت 

...اونم اگر از جایی درآمد داشته باشه نمیاد به همه بگه که 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

ولش کن هر کسی زندگی خودشو داره شاید اونها جور دیگه قناعت میکنن پول جمع میکنن مگه قرار ه هر کاری بقیه کردن ماهم بکنیم به مادرتم بگو با من مقایسش نکن تقصیر مادرتونه 

اللهم عجل لولیک الفرج .قطعا اون لبنانی و عراقی و یمنی و اسپانیایی و امریکاییو...هر آزاده ای از هرجای جهان که علیه جنگ ایران واکنش نشون داد برای من هموطن تر از توی مثلا ایرانی که خواهان جنگ علیه کشورت هستی .کلاهتو بذار بالاتر بی غیرت😏

منم همش خودمو با دخترعمو و پسرعموم مقایسه میکنم. بیشترش تقصیر خانواده ی خودمونه که اینقدر به ما اعتماد به نفس ندارن تا بخواد اینجوری بشه. ارتباطتو کم کن. پیگیرش نباش. اونا رفتن مشهد شما برید یه جای تفریحی دیگه. برای خودت بیشتر وقت بذار. کتاب بخون. پادکست گوش کن.فیلم ببین. ورزش کن. من با اینا حالمو خوب میکنم

خدایا کمک کن در حدی وضع مالیمون خوب بشه  بتونیم به بچه دارشدن فکر کنیم 

عزیزم به نظرم همه زندگی ها بالا و پایین داره مادرتم چیزی گفت بگو آره اون ماشالله زرنگه من مثل اون نیستم خودتو بزن به بی خیالی و از زندگیت لذت ببر  بعدم مادر بزرگم خب تو هم دعوت کن این بزرگترای فامیل انتظار احترام دارن همیشه برای چشم و هم چشمی نه برای خودش دعوتش کن 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
ول کن این حرفارو خودتو با مقایسه داغون میکنی خداروشکر کن شوهرت خوب و سالمه  ...ملت ساده نیستن ب ...

خب این درست شاید شوهرش کار میکنه و فلان قدر پول درمیاره 

اخه اینک هی اطرافیان میگن وای چه با سیاست و شوهرش دستش گرفته و امور زندگی کلا با خودشه  من واقعا ناراحت میشم  و خود ب خود مقایسه میکنم میگم مثلا تو ی موردی حرف حرفه شوهرم شد وای من ذلیلم.😑و این منو داغون می‌نه

[QUOTE=245901407]عزیزم به نظرم همه زندگی ها بالا و پایین داره مادرتم چیزی گفت بگو آره اون ماشالله زرنگه من مثل اون نی ...[/QUOTمیگم زرنگه اره.ولی از تو داغون مبشم

بهتون گفتن تا حالا ک کسی خیلی با سیاست و زرنگ تر از شماس و شما چیکا  کردین؟

هرکسی زندگی خودشو داره 

قرار نیس دختر خالت هر کاری کرد شمام همون کارو بکنید به این فکر کن که شما انشاالله ماشین میخرید ولی اون شاید فعلا نتونن بخرن

🥲

ــــﮩ٨ﮩﮩـ حَسْبِےَ اللّہٗ ـــــﮩﮩ٨ﮩــــ
[QUOTE=245901407]عزیزم به نظرم همه زندگی ها بالا و پایین داره مادرتم چیزی گفت بگو آره اون ماشالله زر ...

عزمزم مهم دل خودته حرفها و جزئیات زندگیتو حتی به مامانم نگو 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان