2777
2789

تقریبا ۳ماه پیش دستشو رو کردم ولی دختره میدونست شوهرم زنو بچه داره وقتایی که خونه بود زنگو پیام نمیداد منم با پرینت مچشو گرفتم خلاصه ک شوهرم گفت همه چی تموم شده و بهم اعتماد کن متاسفانه اعتماد بهش ندارم و میدونم الانم داره رابطشو ادامع میده فقط میخوام طوری دستشو رو کنم پیش خانوادم بعدم شکایت کنم از اون دخترو ابروشو ببرم و واسه طلاقم اقدام کنم کسی راه حلی داره توروخدا دریغ نکنید

(صبرتنها کافی نبود..ریشه میخواست دوام آوردن در آن روزهای کذایی♡)
اگه دختره رو صیغه کنه چی؟

اینا اصلا مهم نیس برام میخوام یجوری بفهمم چیزی هست که بتونم شکایت کنم و طلاق بگیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تو پرینت داشته باشی و عکس هیچ فایده ای نداره محکمه پسند نیست نهایتش اینه نیگه صیغش کردم باید خود شوهرت رضایت به طلاق بده من فیلم داشتم دادگاه گفت قابل قبول نیست

عزیزم تو پرینت داشته باشی و عکس هیچ فایده ای نداره محکمه پسند نیست نهایتش اینه نیگه صیغش کردم باید خ ...

خب بالاخره باید صیغه نامه ایی باشه یانه با حرف که نمیشه؟بعدم من شوهرم از لحاظ جنسی اوکیه بامن جاییه مشکوکیم نمیره صب میره تاعصر سرکاره احتمال زیادش چتو تماسه 

شایدم جنسی باشه نمیدونم دقیقا😔

اگر واقعا قصدت طلاقه و فکرهات و کردی تعغیبش کن 

اره صددرصد قصدم طلاقه بدون هیچ شکی میگم

چطوری تعقیب کنم ماشین ندارم بچم ۳سالشه باکی برم

خب بالاخره باید صیغه نامه ایی باشه یانه با حرف که نمیشه؟بعدم من شوهرم از لحاظ جنسی اوکیه بامن جاییه ...

چی بگم عزیزم وقتی یه نفر بخواد کاری بکنه انجام میده و شاید تا مدتها متوجه نشی صیغه نامم میشه نباشه بگه یه صیغه خوندم و تموم تو باید با شوهرت حرف بزنی ولی خوب باورش سخته وقتی یه بار بهت خیانت بشه تا اخر عمر بهش فکر میکنی و عذابت میده کاملا درکت میکنم

چی بگم عزیزم وقتی یه نفر بخواد کاری بکنه انجام میده و شاید تا مدتها متوجه نشی صیغه نامم میشه نباشه ب ...

الان جدا شدی شما؟؟

بچه نداشتی؟میشه یکم توضیح بدی سخت بود؟حق وحقوقتو گرفتی

چرا یه بچه دارم حق و حقوقم همرو بخشیدم تا حق طلاق داد و جدا شدم یه سال پسرم نذاشت ببینم اینقد رفتم دادگاه تا اوردش الان واقعا خوشحالم که از زندگیم حذفش کردم 

چرا یه بچه دارم حق و حقوقم همرو بخشیدم تا حق طلاق داد و جدا شدم یه سال پسرم نذاشت ببینم اینقد رفتم د ...

جدی وای امیدوارم شدم الان پیش خانوادتی ازپس هزینه هاش برمیای