2777
2789

حمایت نمیشم از طرف خانوادم ن مالی ن احساسی 

یه بچه ۳ساله دارم بنظرتون آنلاین شاپ راه بندازم یا رنگو لایت یاد بگیریم؟میخوام طلاق‌بگیرم 

تجربه اییم از جدایی دارید بهم بگید لطفا راحت میشه فراموش کرد؟

(صبرتنها کافی نبود..ریشه میخواست دوام آوردن در آن روزهای کذایی♡)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه کار که هر کدوم علاقه داری برو دنبالش اره من جدا شدم چند ساله همون لحظه که تصمیم به حدایی گرفتم فراموشش کرده بودم چیزی رو که دور انداختی دیکه بهش فکر نکن دنبال یه زندگی بهتر برای خودت و بچت باش 

آنلاین شاپ خیلی زیاد شده، خیلی هم زمان میبره تا به درآمد برسه، صبر و حوصله و انرژی‌ِ زیادی میخواد. 

یه مهارت یاد بگیر، مثل همین رنگ و لایت، شاخه‌های آرایشگری خیلی خوبن. روز به روز هم جای پیشرفت داره. سعی کن همیشه تخصصت به روز باشه. 

صددرصد ارایشگری رو یاد بگیر  درامدش زیاده از طرف خانواده حمایت نمیشین یکم سخته ولی خب قوی باشین ...

وقتی یاد گرفتم بنظرشما چطور به درامد برسم ینی به ارایشگرل بسپارم اگه مشتری داشتن بهم بگن؟؟

آنلاین شاپ خیلی زیاد شده، خیلی هم زمان میبره تا به درآمد برسه، صبر و حوصله و انرژی‌ِ زیادی میخواد.&n ...

پیش یه رنکگار معروف میخوام برم امیدوارم بتونم پیشرفت کنم و خلاص بشم از این زندگی😪برام دعا کنید

وقتی یاد گرفتم بنظرشما چطور به درامد برسم ینی به ارایشگرل بسپارم اگه مشتری داشتن بهم بگن؟؟

مدرک که گرفتین  به سالن های زیبایی میگین و کارت پخش میکنین و کم کم مشتری میاد

yn