zahram88 مدیر عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 900 عنوان به همه چی مشکوکم | مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 30 پست سلام من تازه فهمیدم پارانویا دارم نمیتونم برم دکتر چون خانوادم اعتقادی به روانپزشک ندارن هرچقدرم اصرار کردم بی فایده ست،نمیدونم چیکار کنم به همه شک دارم،حس میکنم هیچکس ازم خوشش نمیاد ،خیلی حالم بده🥲 1401/05/02 | 16:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahram88 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 900 باید بری دکتر روانشناس تا ریشه شک و ترید رو پیدا کنه و بهت تمرینات ارامبخش و کنترل استرس و اضطراب ب ... کسی رو ندارم ببرتم خانوادمم نمیذارن🙂
aaesana عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 8514 کسی رو ندارم ببرتم خانوادمم نمیذارن🙂 خانواده ات دید خوبی به دکتر روانشناس ندارن درسته؟ میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟! حسین_پناهی
zahram88 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 900 خانواده ات دید خوبی به دکتر روانشناس ندارن درسته؟ فکر میکنن مشکلی ندارم کلی حرف زدم میگن الکیه و جدی نمیگیرن
sanadfgha عضویت: 1399/04/17 تعداد پست: 931 ۱۸ تو این سن چطور دوستی نداری خب از خواهری دایی عمه خاله نمیدونم والا اصلا بیا خودم بهت قرض میدم😁
aaesana عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 8514 فکر میکنن مشکلی ندارم کلی حرف زدم میگن الکیه و جدی نمیگیرن تشخیص این مشکل فقط فقط یک متخصص باید بده پدر و مادرتون نمیتونن بگن که شما مشکلی ندارید یا دارید!باید جدی بگیرن پول نداری؟ پس انداز چیباید پدر و مادرتون این مسئله رو جدی بگیرن میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟! حسین_پناهی
zahram88 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 900 تشخیص این مشکل فقط فقط یک متخصص باید بده پدر و مادرتون نمیتونن بگن که شما مشکلی ندارید یا دارید! با ... بمن پولی نمیدن
zahram88 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 900 تو این سن چطور دوستی نداری خب از خواهری دایی عمه خاله نمیدونم والا اصلا بیا ... نه ممنون🙂🥲
aaesana عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 8514 بمن پولی نمیدن پس مستقل شو در غیر این صورت خودت فقط ضربه میبینی برو تو مطالب آموزشی در مورد این مشکلتونو کتاب روانشناسی بخونتمرینات تفسی انجام بدهمدیتیشن انجام بده حتما حتما ورزش کنلطفا این کار و انجام بده ان شاءالله بهتر میشیسوره یاسین بخون آرامش میگیری میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟! حسین_پناهی
zahram88 مدیر استارتر عضویت: 1401/03/13 تعداد پست: 900 پس مستقل شو در غیر این صورت خودت فقط ضربه میبینی برو تو مطالب آموزشی در مورد این مشکلت ... دنبال کار گشتم ولی نبود توی شهرستانم کنکور دادم هنوز جوابش نیومدهچشم اینکارا رو هم میکنم
aaesana عضویت: 1400/04/07 تعداد پست: 8514 دنبال کار گشتم ولی نبود توی شهرستانم کنکور دادم هنوز جوابش نیومده چشم اینکارا رو هم میکنم چشمت بی بلاان شاءالله بهترین ها برات رقم بخورهامضای خدا پای تک تک ارزوهات میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟! حسین_پناهی