2821
2789
عنوان

بیایدددددد ددددددد

71 بازدید | 14 پست

اگه ی روز مردید وصیت میکنید که فیریزتون کنن به امید روزی که علم اونقد پیشرفت کنه که دوباره بتونید زندگی کنید؟ 

نابغه هستم و از خانواده تشکر میکنم که کشوم کردن❤💖باردار نیستم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرده ها رو که فریز نمیکنن. کسایی که بیماری های شدید دارن و امیدی به درمانشون نیست رو قبل از اینکه بمیرن فریز میکنن

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
نمیدونم دوس ندارم دیگه باشم 😅😅😅 اگه تو یه زندگی دیگه باشم خوبه جالب میشه  فقط این زندگی رو ...

ممکنه وقتی از این دنیا بری خدای نکرده جون باشی و خیلی ارزو داشته باشی

مرده ها رو که فریز نمیکنن. کسایی که بیماری های شدید دارن و امیدی به درمانشون نیست رو قبل از اینکه بم ...

چرا میگن مایکل جکسون هم خودشو فیریز کرده به امید زندگی دوباره

چرا میگن مایکل جکسون هم خودشو فیریز کرده به امید زندگی دوباره

چرت میگن. اصلا حتی فرضیه زنده بودنش هست بری توی یوتیوب فیلمایی که راجب تئوری های توطئه هست رو ببینی با مدرک یه سری چیزا رو توضیح میده و دور از ذهن نیست

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»