2777
2789
عنوان

تیزهوشان قبول شدم برم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 4020 بازدید | 61 پست
    مرسی

موفق باشی گل🌝😂

telma یعنی آرزو و امید/declan یعنی پر از خوبی... نمیدونم فکر کردم کنارهم حس خوبی میدن🥲                                    من یه دخترم ..دختری که به دختربودنش افتخار میکنه... واسه خنده هاش و تصمیماش احترام قائله...نزاشته یک بارم تصمیمش بخاطر دختربودنش‌عوض شه.. دختری که درتلاشه تا روزی برسه ک زن و مرد یکسان باشن ، به امید همون روز🫀👊🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله شهریه داره عزیزم ، فک کنم بستگی داره ولی ما ک پارسال ۱ میلیون و خورده ای دادیم امسال فک کنم ۲ می ...

ااا خوب پس زیاد نیست، یه بنده خدایی میگفت ۳۰ میلیون شهریه اش هست پارسال میگفت... تهران البته..شهر به شهر فرق می کنه یعنی؟

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

بعد یه چیز دیگه تفاوت فرزانگان1 با 2 چیه؟؟ فرزانگان2 لولش پایین تره مثلا؟

اینو منم نمیدونم والا ،مدرسه ما ک فرزانگان ۱ فک کنم برای تشخیص مدارس و ربطی ب اون نداره ولی نمیخوام اطلاعات غلط بدم 

telma یعنی آرزو و امید/declan یعنی پر از خوبی... نمیدونم فکر کردم کنارهم حس خوبی میدن🥲                                    من یه دخترم ..دختری که به دختربودنش افتخار میکنه... واسه خنده هاش و تصمیماش احترام قائله...نزاشته یک بارم تصمیمش بخاطر دختربودنش‌عوض شه.. دختری که درتلاشه تا روزی برسه ک زن و مرد یکسان باشن ، به امید همون روز🫀👊🏻
ااا خوب پس زیاد نیست، یه بنده خدایی میگفت ۳۰ میلیون شهریه اش هست پارسال میگفت... تهران البته..شهر به ...

خب اره دیگ تهران امکاناتشم با اینجا فرق داره قطعا 

من شهرستانم و خب اینجا مث تهران ک نیس 

یطورایی بستگی ب غیرانتفاعیاتونم داره مثن اینجا غیر انتفاعی ها دیگ ۳ میلیون و اینان 

سوالای بدون پاسخ ۱۳ تا بودن خودم شمردم

ولی تو کارنامه برام زدن ۱۹ تا

چراا؟

چجوری میتونم اعتراض کنمم

زندگی را ... گر توانستی به کام یکنفر شیرین‌کنی،یاتوانستی زمین تشنه‌ای را سرخوش از باران کنی ...گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ...یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی ..گر توانستی به خوان رنگی‌ ات یک رهگذر مهمان کنی ...یا توانستی بدون حاجتی هم، ذکر آن یزدان کنی ...گر توانستی لباس بی ریای عاشقی، بر تن کنی ...میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی...
خب اره دیگ تهران امکاناتشم با اینجا فرق داره قطعا  من شهرستانم و خب اینجا مث تهران ک نیس  ...

اوههه چه خوبه اونجا بابا..کدوم شهری؟؟؟  نه ابنجا همه بالای   ۱۵،۲۰ تومنه مدرسه ی خوب

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

سوالای بدون پاسخ ۱۳ تا بودن خودم شمردم ولی تو کارنامه برام زدن ۱۹ تا چراا؟ چجوری میتونم اعتراض کن ...

نمیدونم منم دنبالشم خواهرم ورودی هفتم بود میخواستم اعتراض بزنم..کسی میدونه؟

نمیدونم منم دنبالشم خواهرم ورودی هفتم بود میخواستم اعتراض بزنم..کسی میدونه؟

من کافی نتی ک توش ثبت نام کردم

برام فقط یک اولویت زده هم مدرسه و هم رشته 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

زندگی را ... گر توانستی به کام یکنفر شیرین‌کنی،یاتوانستی زمین تشنه‌ای را سرخوش از باران کنی ...گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ...یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی ..گر توانستی به خوان رنگی‌ ات یک رهگذر مهمان کنی ...یا توانستی بدون حاجتی هم، ذکر آن یزدان کنی ...گر توانستی لباس بی ریای عاشقی، بر تن کنی ...میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی...
سوالای بدون پاسخ ۱۳ تا بودن خودم شمردم ولی تو کارنامه برام زدن ۱۹ تا چراا؟ چجوری میتونم اعتراض کن ...

شاید چیزی رو ندیدی از سر استرس ... ولی میتونی اعتراض بزنی تا ی تاریخی مهلت اعتراض هست 

مگه میشه      ؟

اره

دوتا آزمونمو خراب کرد

😐🥺