2777
2789
عنوان

خیط شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 34 پست
من همونم ندارم🙂خوشبحالت سعی کن حتما میتونی تغییر بدی شرایطتو

بهتر بابا غصه نخور که نداری همینایی هم که من دارم انقدر بهم تیکه میندازن یه ذره که پیشترفت میکنم با سر میخوان زمینم بندازن برو خدارو شکر کن که نداری من کم کم دارم با همین دونفرم قطع ارتباط میکنم

ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !!                                              ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه                   خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲
جوابشو بده اینبار بنظرم

یا جوابشو میدم یا مربیمو عوض میکنم اصلا نمیتونم دیگه روزمو به خاطر یه احمق مثل اون خراب کنم اط صبح تاحالا ناراحتم به خاطرش

ترس از بیرون رفتن از خونه دارم !!!!،ترس از جواب دادن و بحث کردن دارم !!!ترس از تو اجتماع و توجمع بودن دارم !!!پشتکارم اصلا خوب نیست هر کلاسی که میرم یک ماهه ولش میکنم !!                                              ترسامو مینویسم که یکی یکی بهشون غلبه کنم ان شاالله برام دعا کنید خیلی خسته شدم دیگه                   خدایا قبلا صدامو میشنیدی و کمکم میکردی نمیدونم چون از ته دل دعا میکردم قبول میکردی یا چون بنده خوبت بودم میدونم الان بد شدم ضعیف شدم ولی تو رهام نکن بازم هوامو داشته باش اخه بدون تو اصلا نمیشه 🙌🙌🙌🙌🙌🙌🤲🤲🤲🤲🤲🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا لعنتشون کنه اخه چی میرسه بهشون که با یکی که اصلا کاری به کارشون نداره اینجوری میکنن دقیقا اوضاع ...

والا منم نمیدونم.اونکه اول گفتم که مربیه کاراموزی بود میگفتن شوهرش پزشکه و بهش خیانت میکنه.اول گفتم شاید من شبیه اونیم که با شوهر اینه براهمین داره سر من خالی میکنه.بعد دیدم اصلا ربطی نداره،بمنمه. والا بااین اخلاق سگیش شوهرش حق داشته بهش خیانت کنه.دعوا داشت انگار با ادم😒😒

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ
چون باید همون بیرون کار کنی. سعی کن بیشتر بری بیرون.من از دکتر رفتن خیلی ترس داشتم سر حاملگیم انقدر ...

نمیدونم ان شاالله بتونم قبلا اصلا اینطوری نبودم نمیدونم چرا ۵ساله اینطوری شدم 

والا منم نمیدونم.اونکه اول گفتم که مربیه کاراموزی بود میگفتن شوهرش پزشکه و بهش خیانت میکنه.اول گفتم ...

نه بابا عزیزم ربطی نداشته بعضیا انگار مریضن فقط میتونن پاچه یک نفرو بگیرن و ول نکنن