2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 111 پست
حق داری من این بارداری سومم حدودیه سال منتظربودم واقعا سخت بود ولی هرسه بچه هام یکی دوروز قبل موع ...

خدا برات حفظشون کنه عزیزم شب بزنم نشون میده ینی چی میشه مثبت بشه ای خدا دعام کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا برات حفظشون کنه عزیزم شب بزنم نشون میده ینی چی میشه مثبت بشه ای خدا دعام کن 

اگه باردارباشی انشاالله نشون میده اگه نه که نگران نباش بالاخره یه روزی مامان میشی

برای تمام رنج هایی که میبری..صبرکنصبراوج احترام به حکمت خداست
ای خواهر نگو خدا به ماهایی ک میخاییم و منتظریم نمیده ب اونایی ک نمیخان زود زود میده دیروزم یکی تاپیک ...

شوهرم می گه تخم اونا گیراست .بیچاره ما.ولش کن به این فکر کن که هر وقت مادر شدی چقدر لذت بزرگ کردنش رو ببری.من که رفتم فوق تخصص نازایی .دیدی گیر داری برو ...شوهرم از اسپرم داد معلوم شده تحرکش کمه.گفت حتما ویتامین E بخوره.و سیگار واقعا ضرره برای این داستان

شوهرم می گه تخم اونا گیراست .بیچاره ما.ولش کن به این فکر کن که هر وقت مادر شدی چقدر لذت بزرگ کردنش ر ...

واقعام گیراست اره از جونم میگذرم براش الانم ک نیس دوسش دارم شوهرم ازمایش اینا داد دکتر گف از نرمالم بالاتره هم تحرکش هم اسپرمای نرمال وباکیفیتش خیلی خوبه خدا نمیخاد فعلا یا مشکل از منه منم ک هرماه میرم دکتر وسونو 

واقعام گیراست اره از جونم میگذرم براش الانم ک نیس دوسش دارم شوهرم ازمایش اینا داد دکتر گف از نرمالم ...

من برات بهترین رو می‌خوام.مادرایی مثل تو لازمه.نه بدون علم و هیچی رفتن اقدام و یه مشت عقده ای تحویل جامعه می دن.اخه کدوم عاقلی روز اول ازدواج حامله می شه اونم تو این دوره‌.من حتی تا اجازه نداد اقدام نکردم چون مشکل تیرویید دارم و گفت برای بچه سالم باید کم کاریت درست بشه بعد.

من برات بهترین رو می‌خوام.مادرایی مثل تو لازمه.نه بدون علم و هیچی رفتن اقدام و یه مشت عقده ای تحویل ...

خیلی ممنونم ازت گلم نظر لطفته ان شاءالله توام زودی باردار میشی باهم تیکر میزنیم فقط باید خدا بخاد براش چیزی نیست که

حتما میگم از ذوقم به همه میگم شوهرم چقد خوشحال بشه اگ‌ مثبت شد

نه اگر بودی صبرکن تا دوماه خواهر 

به همه سریع نگو 

صبر کن تا قلبش تشکیل شه یعنی تا دوماه 

منم تا اون موقع به هیچکس نمیگم

مثل من😍 حالا مثبت شده بود مگه باور میکردم قبلا بدو بیراه میگفتم بی منفی شدن بی بی چک. اوه جلو ن ...

من الان ک بیست هفته هستم هنوز باور نکردم باردارم 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
من الان ک بیست هفته هستم هنوز باور نکردم باردارم 

ای جانم منم سه چهار روز دیگه میرم بیست هفتگی😍😍

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 
اره ناامید ک میشه یکی دوماه اول بی بی خریدم قبل موعد زدم منفی بود همش بعدش دگ کلا نخریدم امروز نیومد ...

منم فردا موعدمه ،امروز بی بی زدم‌منفی شد حالم گرفت😆ایشالا چند روز دیگع میزنم اگه پریود نشم

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍