2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 111 پست
الهی به حق فاطمه زهرا باردار هم میشی گلم  راضی به مصلحت خدا باش   این چشم انتظاری ها هم نت ...

اره میدونم خدا صلاحمونو میخاد نشدم نشد دیگه بازم منتظر میمونم حتما حکمتی توشه چاره ای نیس اگه نمیده بزور ک نمیشه گرف دخترعموی همسرم آی وی اف کرد نگرف خیلی ناراحتش شدم خدا خودش ب همه بده نی نی ان شاءالله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا یه دستشویی هم ادم می ره فکر می کنی قبلا نمی رفتی.اصلا دیوانه کننده می شه.برای همین رفتم پزشک ن ...

من به همسرم میگفتم جارو نمیکشم چیز سنگین بلند نمیکنم شاید بیوفته 😂😂😂😂البته بعدش انجام میدادم کارامو ولی رفتارم جوری بود انگار واقعا حاملم توهم بودا یه نفخم میکنی نت میزنی ایا نفخ نشانه بارداریه خخخخ منم این ماه لتروزول خوردم شبی دوتا روز دوازده رفتم فولیکول سیزده داشتم فقط گفتن نمیشه

نه ماهو چجوری گذروندم من اوایلش بهتر بودم الان دگ یکم نا امیدم بچه میبینم یا خبر بارداری میشنوم خوشح ...

منم دورزو مونده بود ب موعدم زدم هاله افتاد.. الان دوروز از وقتم میگذره نشدم هنوز.. ولی نرفتم فعلا ازمایش

من به همسرم میگفتم جارو نمیکشم چیز سنگین بلند نمیکنم شاید بیوفته 😂😂😂😂البته بعدش انجام میدادم کار ...

خخخخخخ وای دقیقا .من هر ۱۲ ساعت یکی خوردم.ببینیم چی می شه.ادم لجش می گیره.یکی نمی خواد روز اول ازدواج حامله می شه .من بعد ۴ سال هنوز گیرم

نه ماه که خوبه من پنج سال منتظر بودم. اینقدر آزمایش وبی بی  چک زدم   ولی رمز  بار ...

دقیقا همینه استرس خیلی تاثیر بدی رو روند اقدام داره.منم اینو به همه کسایی که بچه میخوان میگم چون وقتی تحت درمانی یا حرف دوروبر مهمه برات همش استرس داره ادم که اکثرا بارداری سخت اتفاق میفته

yn
ان شاءالله خداکنه باشم خیلی بچه دوس دارم

حق داری

من این بارداری سومم حدودیه سال منتظربودم

واقعا سخت بود

ولی هرسه بچه هام یکی دوروز قبل موعد مثبت شد

امشب بزن ببین چی میشه

برای تمام رنج هایی که میبری..صبرکنصبراوج احترام به حکمت خداست
منم دورزو مونده بود ب موعدم زدم هاله افتاد.. الان دوروز از وقتم میگذره نشدم هنوز.. ولی نرفتم فعلا از ...

مباااارکه😍😍برو دیگه من جات بودم صدبار میرفتم از ذوقم اخخخخ چی میشه برا منم مثبت بشه فقط خدا میدونه چقد منتظرم

خخخخخخ وای دقیقا .من هر ۱۲ ساعت یکی خوردم.ببینیم چی می شه.ادم لجش می گیره.یکی نمی خواد روز اول ازدوا ...

ای خواهر نگو خدا به ماهایی ک میخاییم و منتظریم نمیده ب اونایی ک نمیخان زود زود میده دیروزم یکی تاپیک زده از دوس پسرش حاملس اونم با جلوگیری طبیعی میخاد سقط کنه ای خدا دلم میگیره بده به ما دیگه خدا ما که از جون و دل میخاییم