2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 111 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ده روز خیلیه   معمولا ۲_۴_۷روز بعد موعد میتونید آزمایش خون بدین که نتیجش نقص ندارن  و ...

خدا کنه نشم دیگه برام دعا کن بارداری عزیزم دعات میگیره میدونم هنوز یسال نشده اقدامم بعضیا چندین سال منتظرن ولی خب چیکار کنم دلم میخاد دیگه😑😔

نه ماهو چجوری گذروندم من اوایلش بهتر بودم الان دگ یکم نا امیدم بچه میبینم یا خبر بارداری میشنوم خوشح ...

نه ماه که خوبه من پنج سال منتظر بودم. اینقدر آزمایش وبی بی  چک زدم  

ولی رمز  بارداریم اون دوسه ماه بی خیالی ودور کردن  استرس  می‌دونم   دیگه با همسرم صحبت کردیم بهم گفتیم بابا تا پایان سال  باردار شدیم که هیچ نشدیم میریم کاشت   دیگه گور بابا حرف دیگران هعی چی شد چی شد😐 

همون دوسه ماه بی خیالی. جواب داد  دیگه حتی فکر این که تایم پریم کی میشه و تاریخش  هم فکر نمی‌کردم  وقتی هم پری میومد میگفتم هه خوش آمدی😁😂

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 
اره ناامید ک میشه یکی دوماه اول بی بی خریدم قبل موعد زدم منفی بود همش بعدش دگ کلا نخریدم امروز نیومد ...

من انقدر دنبال علایم می گشتم.الان بیخیال شدم.مثلا حتی رگ روی سینم هم برام نشان از بارداری بود و دوباره پری می شدم.الان تا تاخیر نخوره اصلا بی بی نمی زنم.الانم‌تو خونه ندارم.همش ادم اخساس پوچی می کنه

من انقدر دنبال علایم می گشتم.الان بیخیال شدم.مثلا حتی رگ روی سینم هم برام نشان از بارداری بود و دوبا ...

منم والا ماه قبل ک مطمئن بودم باردارم سینه درد و کمر درد حتی حالت تهوع فکنم تلقین میکنیم ب خودمون ولی این ماه هیچ علائمی ندارم حتی درد پریودیم ندارم فقط ترشحاتم زیاده یکی دوروزه ک اونم فکنم پریود بیاد

خدا کنه نشم دیگه برام دعا کن بارداری عزیزم دعات میگیره میدونم هنوز یسال نشده اقدامم بعضیا چندین سال ...

الهی به حق فاطمه زهرا باردار هم میشی گلم  راضی به مصلحت خدا باش   این چشم انتظاری ها هم نتیجه میده خدا خیلی مهربونه 

من درسته زیاد منتظر موندم کلافه میشدم ولی خوبه همسرم روحیه میداد می‌گفت صبور باش. به وقتش حامله هم میشی 

. ولی الان که باردارم میگم وای خوب شد سالها قبل  باردار نشدم. الان شرایطمون. هم از لحاظ روحی ومالی. مناسب تره    

پس  خدا بدم نمی‌خواسته 

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 
منم والا ماه قبل ک مطمئن بودم باردارم سینه درد و کمر درد حتی حالت تهوع فکنم تلقین میکنیم ب خودمون ول ...

دقیقا یه دستشویی هم ادم می ره فکر می کنی قبلا نمی رفتی.اصلا دیوانه کننده می شه.برای همین رفتم پزشک نازایی زنان.اون لتروفم داده ببینم جواب می ده.اصلا هم بی بی نمی زنم تا موعد بگذره .به من گفت موعد گذشت نوک سین درد گرفت بی بی بزار.

من به روز عقب انداخته بودم زدم فوری دوتا خط پررنگ افتاد بعد ۵سال انتظار 

مثل من😍

حالا مثبت شده بود مگه باور میکردم قبلا بدو بیراه میگفتم بی منفی شدن بی بی چک. اوه جلو نور می‌گرفتم دنبال هاله 

وقتی دیدم مثبته میگفتم نه بابا بی بی چک مزخرفه میخواد دلخوشم کنه باز به بی بی چک بدوبیراه میگفتم 

😅😅😅