2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

62 بازدید | 5 پست

دو دلم بین تجربی و انسانی 

از یه طرف میگم انسانی خوبه وکیل میشم از حق آدما دفاع میکنم از یه طرفم میدونم پزشکی قبولیش سخته اما میشه جون ادمارو نجات داد و....

واقعا نمیدونم چه رشته ای و انتخاب کنم 

هدایت تحصیلیا هم کم کم داره میاد

خوب خوبیش اینه به دورشتع علاقه داری جات بودم با این شرایط میرفتم انسانی

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا انسانی ؟ ممنون میشم بگید🌹

خوب ببین عزیزم تجربی هم رشته سختیه هم پر طرفداره از طرفی همیشه تو کنکورش حق بچه ها ضایع میشه 

انسانی هم رشته اسونی نیست ولی همه جدیش نمیگیرن میتونی در کنارش حرفه های دیگه ای هم در پیش بگیری و در نتیجه کنکور شرکت کنی و پوفق بشی 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱