2777
2789
عنوان

جاری و مادرشوهر بیشعور

608 بازدید | 21 پست

من و خواهرم جاریم غیراین ی جاری دیگ هم دارم عموم امروز فوت کردن استوری گذاشتم جاریم دید حتی تسلیت خشک وخالی هم نگفت مادرشوهرمم امروز ک اومدن مجلس عموم خواهرم ک بش جاریم و عروس بزرگ بغل کرد ولی اصن طرف من نیومد خیلی خورد شدم نمیدونم جرا با من اینجوری رفتارمیکنن در صورتی ک من نهایت احترام بهشون میذارم حالا ب نظرتون بهشون بگم یا بذارم وقت مناسب

خواهرت جاریته؟ خوشبحالت

♥️هموطنان گلم، نیاکان ما انسانهای شریفی بودند، شما هم دق دلی سختی روزگار را سر افغانها خالی نکنید، باهاشون جوری رفتار کنید که دوست دارید با خودتون تو آمریکا و اروپا اونجوری رفتار بشه♥️خدایا مادرمو قبل از صدسالگیش ازم نگیر، اگر هم برات مقدوره من را مادر یه دختر (ترجیحا چشم سبز) بکن که سه تایی مادر و دختر و مادربزرگ با هم  لذت ببریم.♥️ سلامتی چشم و صورت و پاهامو به تو میسپارم.♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن اصلا نگو که نقطه ضعفت بشه به شوهرت بگو

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
شما الان باید در حال قرآن خوندن و خیرات واسه عموت باشی بیخیال 

وقتی تو ی روز اینقد بی احترامی دیدم کلا هنگم موندم چرا هیچکس نیومد با ی پیام خشک وخالی تو غمم شریک بش

اهمیت نده چرا بگی گدای احترام میکنی بنظرم خواهرت وارد عمل شه مثلا میکفت ابجیمم اونجا نشسته بفرمایید اگر میخوایید تسلیت بگید اونجاست اینجوری هم تو عمل انجام شده قرار میگیره و مجبور میشه عادت کنه احترام بزاره تا احترام ببینه و هم میفهمه برای خواهرت مهمی و یک تیم هستید با ناراحتی هر کدوم دومی ناراحت میشه اونجور خودشو ضعیف میبینه در مقابلتون و احترام هردوتونو نگه میداره فرق نمیزاره 

من به همه خواسته هام رسیدم و میرسم آرزو ب دل تو گور نمیرم تازشم برای اون دنیامم کلی توشه میخوام جمع کنم آخه ما اینجا مسافریم میدونید که زندگی واقعی و من و شمای واقعی اونجاس اینجا ما ی کالبد مثل یک جلد و لباسیم موقعش که برسه این لباس پر از درد و غم و رنج  مادی رو میزاریم زمین و خیلی سبک و سریع میوفتیم تو تونلی ک هدایت میشم ب سمت حساب کتاب مبادا حتی شاخه درختی رو بشکنی حق کسی رو بخوری میگن اونجا بیشترین چیزی ک بازخواست میکنن حق مردمه حق الناسه مبادا گردنت بمونه وگرنه اونجارو هم خراب کردی خدا کمکمون کنه خدارو هزار بار شکر زندم ن بخاطر ترس از مردن بخاطر اینکه فرصت دارم اشتباهامو جبران کنم و در آخر یک صلوات بفرست برای حاجتم خدا خیرت بده ⚘
وقتی تو ی روز اینقد بی احترامی دیدم کلا هنگم موندم چرا هیچکس نیومد با ی پیام خشک وخالی تو غمم شریک ب ...

زمین گرده بعدا با همشون همین رفتارو کن

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

ووییی من اگر با خواهرم جاری بودم جو خونواده شوهرمو گند میزدم توش 😂😂😂 حس نمیکردم ازدواج کردم حس میکردم اومدیم اینجا بقیه گند کاریامونو کنیم😂😂 میشستیم هی غیبت میکردیم هی تخمه میشکستیم 

یکی بزنه تو گوشم تو رویا دارم غرق میشم😑

نه تُ آنی کِ همانی ؛ نه من آنم کِ تُ دانی