sheydammmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 196 عنوان فــــــ. ــــال 44 بازدید | 7 پست خانوما، من پونزده روزه الکی الکی با نامزدم بحثم شده،، گفتم شاید کسی توزندگیشه، ف. ال رقیب گرفتم، اولی گفت ب کسی فکر میکنه دلتنگشه ولی باهم نیستن، دومی گفت ن باهمن، و نصبت برفتارت خیلی سرده ورفته طرف یکی دیگ، دارم سکته میکنم سکــــــــــــته 1401/05/02 | 01:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazgolara عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 2018 خیلی هاش الکیه خواهی که جهان درکف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد❤
sheydammmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 196 خیلی هاش الکیه گفت کارت خنجر از پشت اومده،، نصبت ب رابطه خیلی سرده ولی امشب استوری عاشقانه گزاشته،، کاش نمیرفتم سمتش،، الان با این ذهن فقط طلاق میخام
nazgolara عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 2018 گفت کارت خنجر از پشت اومده،، نصبت ب رابطه خیلی سرده ولی امشب استوری عاشقانه گزاشته،، کاش نمیرفتم سمت ... عزیزم فقط با حرف زدن شکت برطرف میشه به ای حرفا اعتماد نکنخودمم گرفتم گفتن با نامزدت عقد میکنین کلی خوبین باهمتو خواستگاری دعوا اساسی شد بهم خورد خواهی که جهان درکف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد❤
sheydammmm مدیر استارتر عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 196 عزیزم فقط با حرف زدن شکت برطرف میشه به ای حرفا اعتماد نکن خودمم گرفتم گفتن با نامزدت عقد میکنین کلی ... دلم میگه دروغه،، ولی وقتی 15روزه خبری ازم نگرفته، یا جلو نمیاد،، دل اشوبمخدا همچین حسیو نصیب هیچ خانومی نکنه
nazgolara عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 2018 دلم میگه دروغه،، ولی وقتی 15روزه خبری ازم نگرفته، یا جلو نمیاد،، دل اشوبم خدا همچین حسیو نصیب هیچ خ ... نامزدته یا رل ؟ خواهی که جهان درکف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد❤