2777
2789
عنوان

کیا لیزر رفتن؟ ✋🏻

163 بازدید | 10 پست

بچه ها من میخوام برم لیزر 

چه دستگاهی خوبه میشه راهنماییم کنید؟ 

پوستم سفید موهام ضخیم‌ چه دستگاهی قدرتش بیشتره؟ 

اگه مرکز لیزر خوب تورشت سراغ دارین بهم معرفی کنید لطفا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دستگاه هایی ک سری لیزر جدا دارن و ژل استفاده نمیکنن

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

اکساندرایت ....عالیه من جواب گرفتم ۳ جلسه رفتم اما کلا موهام ریخته با همین سه جلسه

ریختنش که میریزه ولی اینکه چند ماه دووم داشته باشه و در نیاد مهمه مثلا شش ماه یه سال

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
چ ضرری؟ثابت شده مگ؟

ولی به نظر من حتما دلیلی داره ک این موها درمیان ،و بهتره ما هم بزاریم این روند ادامه داشته باشه بهتر از اینکه یه عالمه مریضی بگیریم از درون

مثلا با اپیلاسیون میشه کمشون کرد اینطوری بهتره