2821
2789
عنوان

مهمون داری

196 بازدید | 6 پست

فردا مهمون دارم مرغ می خوام درست کنم اولین بار می خوام مرغ زیاد بزارم چی کار کنم خوش مزه بشه بو بد نده و اینکه چیا کنار سفره درست کنم کنار مرغ چی بزارم تو سفره

یا زینب پیش خدا برام واسطه شو که منم مادر بشم یا امام رضا همش میام پیشت پس چرا یک نگاه بهم نکردی یا امام رضا برام واسطه شو پیش خدا بهم یک فرزند سالم صالح  بده 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

کف جوشش کن اول

ی ذره آخر پخت بهش وانیل بزن

فلف دلمه، ادویه مرغ، رب گوجه خونگی، هویج و کرفس هم خوشمزه ترش میکنه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مرغ رو اول خوب خوب سرخ کن تو روغن زیاد که نسوزه . هر کدوم رو سرخ کردی بزار تو بشقاب یه مرع دیگه جاش بذار تا تموم بشه. 

بعد که همه مرغا رو دراوردی پیاز فراوون تو همون روغن سرخ کن ادویه بزن سبک که شد رب گوجه و زعفرون بزن رنگ رب که باز شد مرغ ها رو اضافه کن و یکم آب جوش بریز و چند حلقه فلفل دلمه ای  تا جا بیفته. آخرای پخت دو مشت غوره بریز خوشمزه می شه. 

کنارش بادمجون و سیب زمینی می تونی سرخ کن یا هویج درسته موقع پخت بریز تو مرغ به عنوان دورچین استفاده کن. 

فلفل شیرین و ماست و خیار مناسب فصله

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.

کمی سیر تو مرغ بریز بوشو میگیره عطر خاصی بهش میده واصلنم مشخص نیست سیر ریختی یکی دو حبه ،پیاز داغوفلفل دلمه و ادویه زردچوبه و فلفل سیاه وربم وزعفران بزن عالی میشه وکنار مرغتم سیب زمینی خلالی و ذرت بخار پز کوچولوها و لوبیا سبز درسته وپخته و هویج باریک سرخ شده ،سالدم خیار وماست وسالاد فصل کاهو نوشابه ودلستر دوغ وژله یا دسر 

عزیزم زرشک پلو با مرغ درست کن کنارم میتونی سیب زمینی سرخ کنی یا بادمجون    بنظرم سیب زمینی بهتره   کنار دیس جوجه خوریتم خیار شور و سیب زمینی بزار    سالادم فصل یا شیرازی با نوشیدنی حالا هر چی دوست دارین  من ماست وسبزی خوردن و ترشی هم اگ داشته باشم میارم سر سفره نداشته باشم نمیارم      من همیشه ی نمونه غذا برای مهمون درست میکنم مخلفاتم در همین حدی ک گفتم ولی خدا رو شکر همیشه مهمونام راضی بودن         برای خوشبو شدن مرغم اول تو روغن سرخشون کن ن خیلی زیاد ک پوستش سفت بشه بعدم دو تا پیاز و دو تا فلفل دلمه ایی و دو تا هویج با ادویه و رب تفت بده ب مرغ اضافه کن آب هم بریز تا روی مرغا بیاد دیگه تمام      امیدوارم تونسته باشم بهت کمک کنم

مرغ رو خب بشور وبعد تیکه کردن اول با آب سرد حدود ۲۰ دقیقه با در باز بجوشون که بوی زهمش بره بعد کف روی مرغ رو کامل بگیر بعد ۲۰ دقیقه بریز تو آبکش وآب گرمروش بگیر بعد دونه دونه سرخ  کن ودر آخر هم یه سس خوشمزه براشدرست اگه ماهیتابه بزرگ داری کف ماهیتابه پیاز حلقه شده بچین و   روی پیاز ها مرغ ها بزار در آخر سس بده 

برای سس هم اول رب رو تفت بده بهش ادویه کاری زرد چوبه نمک فلفل قرمز وپودر سیر اضافه کن وبعد کمی آب بریز واجازه بده جا بیفته بعدش بریز روی مرغ ها ودر آخر پخت هم زعفران دم کرده بهش اظافه کن

خدایا به دل همه آرامش بده 😘😘😘😘😘
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792