2777
2789
عنوان

مجانی😁

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 20 پست
عزیزم فکر میکنم باید تعیین سطح بشید یک بار.ولی احتمالا ۱۹ جلسه ۱۸۰ تومن . 😍

Oxford word skill
Grammer in use

اگه کسی بخواد از این کتابها بهش اموزش بدید،اموزش میدید؟

هزینه اش همونه؟

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

Oxford word skill Grammer in use اگه کسی بخواد از این کتابها بهش اموزش بدید،اموزش میدید؟ هزینه اش ...

کتاب اکسفورد رو بله تدریس میکنم عزیزم

جلسه ای ۲۰ تومن یا ۱۰ جلسه ۲۰۰ ❤

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
کتاب اکسفورد رو بله تدریس میکنم عزیزم جلسه ای ۲۰ تومن یا ۱۰ جلسه ۲۰۰ ❤

گلم اگه از طریق واتساپ اموزش میدید یه شماره بهم بدید

برای دوستم میخوام فکر کنم  تلگرام نداره

خودت برای ظهورت دعا کن وبرگرد*دعای من به خودم هم نمی کند اثری*یگانه منتقم خون کربلا برگرد
گلم اگه از طریق واتساپ اموزش میدید یه شماره بهم بدید برای دوستم میخوام فکر کنم  تلگرام نداره

بله  عزیزم

09911592677

واتس اپم‌هست🌼

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱