2777
2789
عنوان

توهم بارداری🤦🏻‍♀️

698 بازدید | 8 پست

بچه ها چیکار کنم؟ دوماه گذشته

رابطه با پیشاب داشتم کمتر از ی دیقه دخول ۲ ثانیه

۳ بار بیبی چک زدم (۱۴ و ۱۷ و ۴۸ روز بعد از رابطه)

۲ بار آزمایش خون(۱۹ و ۵۴ روز بعد از رابطه)

رابطم تو روز ۲۶ سیکل بود—-

۱۰ روز بعد از رابطه ۳ روز خونریزی داشتم(احتمالا پریود بوده چون لخته داشت و لکه بینی نبود)

این ماه ۲۰ روز تاخیر پریود دارم 

استرس شدیدی داشتم و اولین رابطه جنسیم بود که دخولم در حد ۲ یا ۳ ثانیه !!!بعد از دخول سریع بلند شدم!

الان هنوز استرس بارداری رو دارم توهم زدم نمیدونم چیکار کنم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

یا خدا  چقدر چکاپ 

عزیزم این استرسی که شما داری خودش باعث بهم خوردن در تاریخ پریهات میشه  

وقتی بعد یه ماه تا یک ونیم ماه آزمایش وبی بی  منفی بود دیگه  استرس نداشته باش 

البته استرس تو نامزدی که صیغه عقد خونده میشه  دیگه سر این قضیه باردار شدن اکثرا تجربه میکنن 

ان شاءالله برید سر خونه زندگیتون زودتر تا این روزا. دیگه بهت استرس نده 

بری سر زندگیت باز میگی کاش مثبت بشه یا دنبال هاله میگردی چون همه تجربه کردیم این داستانو

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خاهر مردم حسابیی میریزن توش😒 نمیشنتو با پیشاب و پریود هم شدی باز استرس داری

گفتم شاید از اونایی باشم که با پیشاب  و پریود هم‌میشن و آزمایش و بیبی چکشون منفیه و باردارن😕😕توهم زدم خداییش

یا خدا  چقدر چکاپ  عزیزم این استرسی که شما داری خودش باعث بهم خوردن در تاریخ پریهات ...

آخه بعضی ها تو تاپیک هاشون نوشته بودن که آزمایششون دوماه منفی بوده یهو رفتن سونو دیدن باردارن🤦🏻‍♀️😑منم هنوز سونو نرفتم 

آخه بعضی ها تو تاپیک هاشون نوشته بودن که آزمایششون دوماه منفی بوده یهو رفتن سونو دیدن باردارن🤦🏻‍♀️ ...

بله  بعضیا دیگه به ندرت اگر پیش بیاد  

اونم ممکنه باز اقدام  داشته باشن  خلاصه نمیشه دوماه رابطه نداشت حتم باز رابطه داشتن باردار شدن 

در کل میخوای خیالت راحت بشه. یه سونو برو حتی کیسه خالی هم باشه دکتر میبینه 

حتی حاملگی پوچ رو. یا خارج رحمی 

.دیگه اینقدر که شما صبر کردی. یه سونو بری اگر  از اون رابطه باردار باشی قشنگ معلوم میشه چون  جنین۷هفته قشنگ قلبش میزنه  

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 
بله  بعضیا دیگه به ندرت اگر پیش بیاد   اونم ممکنه باز اقدام  داشته باشن ...

عزیز من تستارو تو زمانای مختلف بعد از رابطه انجام دادم طوری که امکان نداشته هورمون زیاد بشه و دوباره کم بشه 

حاملگی خارج از رحم و وجود کیست جنین فک کنم هورمون رو ترشح میکنن تو بدن ولی کمه ینی مثلا ۱۳ اینا ولی واسه من دوبار آزمایش دادم زیره ۱ بودن جفتشونم 

عزیز من تستارو تو زمانای مختلف بعد از رابطه انجام دادم طوری که امکان نداشته هورمون زیاد بشه و دوباره ...

خب دیگه اگر زیر یک هست استرس  نگیر  بعد این همه مدت باردار نیستی  وگرنه نشون میداد 

میخوای برا راحت شدن خیالت یه بی بی دیگه بزن ولی می‌دونم منفی میشه  ولی خب برا آرامش خاطرت  بزن. دیدی منفیه دیگه  خیالت راحت میشه