2789
عنوان

دلم گرفته

85 بازدید | 13 پست

جو اطراف من یک جو رقابتیه همه ی اقوام های ما فقط و فقط در حال رقابت چشم و هم چشمی ان این وسط من با یه خانواده ی معمولی رفتم کنکور دادم با تلاش زیاد که متاسفانه امید زیادی به نتیجه ش ندارم 

خیلی سخته دلم میخواست نجات دهنده ی خانوادم باشم همه هدفمو گذاشتم کنکور نباید اینطور باشه چقدر مامانم ناراحتی بکشه و هی مقایسه و فخر بقیه رو ببینه 

بچها واقعا این شرایط خوب نیست

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

کل خانواده چشم انتظار من که شاید من منجی اونا باشم

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من اینجوری بودم قبلا همیشه پدرم میگفت فلانی از تو بهتره و....همیشه رقابت تو فامیل بود ....ولی الان بعد از سالها من از همه بهتر شدم و اونا همه پسرفت کردن طوری که تو کل فامیل من شدم بهترین همیشه مسخرم میکردن اون موقع که فلانی از تو بهتره و تو ب جایی نمیرسی 

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسیدم🌎💫️
اگه تلاشتو کردی که بیخیال هرچی شد شد

تلاشمو کردم اما خوب ندادم امیدوارم درک کنید حرف منو شاید بگید بهونشه اما شما که منو نمی‌شناسید این عین حقیقته 

نمی‌دونم چیکار کنم دلم میخواد پیشرفت کنم ولی با یاد آوری اینکه تلاش کردم نشد انگیزم رفته وگرنه حاضرم هر کاری کنم که خانوادمو کمک کنم که بقیه انقد اذیتشون نکنن

من اینجوری بودم قبلا همیشه پدرم میگفت فلانی از تو بهتره و....همیشه رقابت تو فامیل بود ....ولی الان ب ...

شما رشتت چی بود؟

چیکار کردی بهتر شدی

تلاشمو کردم اما خوب ندادم امیدوارم درک کنید حرف منو شاید بگید بهونشه اما شما که منو نمی‌شناسید این ع ...

عزیزم من درکت میکنم چون خودمم کنکور دادم امسال چه رشته ای؟در ضمن قرار نیست خانوادت رو نجات بدی زندگی خودت رو شاد کنی کافیه 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
عزیزم من درکت میکنم چون خودمم کنکور دادم امسال چه رشته ای؟در ضمن قرار نیست خانوادت رو نجات بدی زندگی ...

شادی اونا شادی منه و برعکس خب منم همینو میخوام 

که بتونم مستقل شم موفق شم خوشحال شن 

من تجربی 

مهندسی صنایع تحلیل سیستم 

یعنی ریاضی خوندین؟

شادی اونا شادی منه و برعکس خب منم همینو میخوام  که بتونم مستقل شم موفق شم خوشحال شن  من ...

عزیزم شادی تو شادی اوناس منم تجربی ام ایشالا که رشته خوبی درمیاریم

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
عزیزم شادی تو شادی اوناس منم تجربی ام ایشالا که رشته خوبی درمیاریم

دعا کنیم برای هم