2777
2789

بله که میشی 

نمونه ش خودم 

باز شما دو تا داری 

منکه کلا یدونه داشتم به زور امپول دورناف میشد ۱۴ 

اخرم بدون دارو و اخر ناامیدی باردار شدم یهو 

امیدوارم شمام به زودی مادر بشی عزیز

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تبریک میگم  مشکلتون تنبلی تخمدان بود؟

بله سنم بالا بود تخمدان ضعیف بود

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
بله که میشی  نمونه ش خودم  باز شما دو تا داری  منکه کلا یدونه داشتم به زور امپول د ...

سلام عزیزم

من با اینوفولیک و لتروزول روز ۱۳ پری فولیکولای ۱۷-۱۳-۱۲ و ۹ و دوتا ۱۱ داشتم

دکتر گفته سینال اف و hcg باید بزنی تا تخمک آزاد بشه. هرچی از دیروز میگردم داروخانه های اینجا hcgندارن و میگن نایاب شده 😭

تنبلی تخمدان دارم. 

بنظرتون سینال اف خالی جواب میده؟

شما آمپولم زدی برای آزادسازی تخمک؟ یا بدون آمپول باردار شدید؟

دست های خدا پر از معجزه است ... آرزوئی کن .... شاید بزرگترین آرزوی تو ؛ کوچکترین معجزه ی او باشد ...

سلام عزیزم من با اینوفولیک و لتروزول روز ۱۳ پری فولیکولای ۱۷-۱۳-۱۲ و ۹ و دوتا ۱۱ داشتم دکتر گفته س ...

سلام عزیزم 

سایزشون عالیه عزیز 

با دارو بهترم میشن .

به جای hcg خیلی داروهای دیگه هست جایگزین .بگو به دکترت برات چیزی بنویسه که پیدا بشه براحتی 

اگه کرجی ... مرکز رویش داره با داروخانه میدان مهران ساختمان کوروش

نه عزیز ممکنه نزنی امپول رو تبدیل به کیست بشه

منم با درمان باردار نشدم ول کردم یه دفعه شدم عزیز 

بخدا خیلی خسته شدم 😭😭😭

به امید خدا مامان میشی من دلم روشنه میای خبرم میکنه اره باردارم

🥰

به امید خدا مامان میشی من دلم روشنه میای خبرم میکنه اره باردارم 🥰

فدات تزیزم

خدا از زبونت بشنوه

ان شالله

دست های خدا پر از معجزه است ... آرزوئی کن .... شاید بزرگترین آرزوی تو ؛ کوچکترین معجزه ی او باشد ...