2777
2789
مرسی قربونت اره سعی میکنم زیاد بش فکر نکنم ولی مثلات قضیه های احساسیم خود بخود فعال میشه مثلا اگ قر ...

حتما تحقیق کن ببین راه حلی هست یا نه 

اینطوری که خیلی داری اذیت میشی 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم، چه چله ای؟ آخه منم چند تا چندتا برداشتم، خدا رو شکر اتفاق بدی نیفتاده! البته من حاجتم برای شف ...

عاشورا .حشر .مزمل .الضحی .فرج .توسل .ایت الکرسی 

استغفار .صلوات.نصر .

ببین همه باهم برداشتم  اصلا خوب نییسس اصلا من حاجت ک نگرفتم نگرفتم هیچ حالمم بد شد همه چیز میدیدم 

مگر طرف خیلی خودش اهل عرفانیت  باشه

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
آهاااااااااااا... که اینطور، تو خواستی طریقت رو طی کنی... مرسی که جوابمو دادی⚘

اره بدون اینک بدونم راهش چیه میخواستم مثلا پاک پاک شم تا شاید حاجت بگیرم

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
عاشورا .حشر .مزمل .الضحی .فرج .توسل .ایت الکرسی  استغفار .صلوات.نصر . ببین همه باهم برداشتم & ...

آره واقعا، همشون با هم... تازه رعایت هم میکردی تو غذا خوردنت، و احتمالا توی رفتار و طرز تفکرت هم رعایت خیلی مسائلو میکردی... خیلی سنگینه

حتما تحقیق کن ببین راه حلی هست یا نه  اینطوری که خیلی داری اذیت میشی

تا الان نتونستم راهی براش پیدا کنم خیلی اذیتم خیلی زیاد 

حتی میخوام باش کات کنم و بگم بر پی کارش ولی بخاطر همین حال بد نمیتونم یجورایی میخام بش برسم تا ارامش بگیرم

۲ سال ازش جدا شدم هیچ ارتباطیمممم نداشتم چون خیلیا میگفتن تلقین ولی ن نبود

باور کن یهوی مث تشنجش این حس بم دست میداد و چجوریه ک ادم اب جوش بریز بش هی بال بال بزنه اونجور میشدم🤦🏻‍♀️ بعد اینستا رقیبم چک میکردم میفهمیدم بله خبریه

فکن اون استوری بزار من کلا میفهمم 

آره واقعا، همشون با هم... تازه رعایت هم میکردی تو غذا خوردنت، و احتمالا توی رفتار و طرز تفکرت هم رعا ...

اصلااااا غیبت نمیکردم اصلاااا پدرم دراومد بخدا😅😅

حتی راجب بلاهای ک مثلا دشمنم سرم اورد ازم میپرسیدن نمیتوستم بگم اره اینجور کرد

الان میخواسم چهله حق شناس بگیرم گفتن اینجوریه راستش ترسیدم

یه کوچولوعه😂😂😂جواب بدی ،حتی دیگه ریپم نمیزنم روش😂😂😂😂خیلی ذهن درگیر این سواله😂

بگو ببینم اگ چیزی بم نرسید اصن بت نمیگم

تا الان نتونستم راهی براش پیدا کنم خیلی اذیتم خیلی زیاد  حتی میخوام باش کات کنم و بگم بر پی کا ...

عزیزم میشه بهت درخواست دوستی بدم ؟ 

نمی‌خوام سوال بپرسم 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
عزیزم میشه بهت درخواست دوستی بدم ؟  نمی‌خوام سوال بپرسم

باشه

اصلااااا غیبت نمیکردم اصلاااا پدرم دراومد بخدا😅😅 حتی راجب بلاهای ک مثلا دشمنم سرم اورد ازم میپرسی ...

حدس زدم، اتفاقا خواستم بگم غیبت هم نمیکردی😅...  چله ی حق شناسم اگه فک میکنی اذیت میشی نگیر. من ۳ بار گرفتم ولی خب رعایت غیبت کردن و نکردن رو نمیکردم. هم اینکه وقتاییم که قاعدگی داشتم، خودم میخوندم چله رو... در کل بد نبود!

حدس زدم، اتفاقا خواستم بگم غیبت هم نمیکردی😅...  چله ی حق شناسم اگه فک میکنی اذیت میشی نگیر. من ...

حاجت گرفتی ؟؟ 

ن من اگ بگیرم غیبت نمیکنم حجابمم سعی میکنم رعایت کنم واس روزای پریودیمم نایب میگیرم 

شده ۴۰ روز رو نمیام سمت گوشی دردم این ک چجوری با طرفم حرف نزنم!!!!!

فقد میترسم خودمو اذیت کنمو حاجت نگیرم😔😔😔

بگو ببینم اگ چیزی بم نرسید اصن بت نمیگم

چی شد ؟😂قشنگم من میپرسم ، دوست داشتی بگو ... وظیفه نداری جواب بدی ، جواب دادنت لطف کردنته عزیزم ... یه سوال کوشولوعه😂ویژگی های ظاهری همسر ایندم چیه ؟( ورزشکار بودن یا نبودنش ، چشا ، موها 😂وضع مالی ) احتمالا کجا زندگی میکنه ؟ هم دانشگاهیمه عایا ؟ چند سالگی ازدواج میکنیم ؟