2777
2789
عزیزم مدیوم از کجا فعمیدی هستی منم حس میکنم هستم میشه بگی از کجا بفهمم

چن نفر پیدا کردم مث خودم چشم سومشون باز بود مثلا یکشون ذکر یونسیه ایقد گفته بود ک باز شد بود

بعد فک کردم منم اینجوری باز شده ک افتادم دنبالش کلی تحقیق کردم پبگیر شدن  تست چاکرا انجام دادم و دیدم همه بستن بجز این اصن غیر فعال نمیشد باز تحقیق کردم فهمیدم بعضیا ذاتا اینجورین و فهمیدم مدیومم 

وگرنه اصن نمیشه ب راحتی خودت بازش کنی اصلا ایقد هزینه میکننننن ایقد مردم تیغ میزنن ک بیا براتون بازکنیم ولی بنظرم قاعده خاصی نداره

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه بازه بگوببینم کی میرم یه سفردارم

گلی اولن چشم سوم اینجوری نیس ک حس بگیری 

حس ۶ ام ب دلت میفته ولی چشم سوم ی چیزی جلو چشات رد میشه تو ذهنت میاد  و خب فرق داره عواقب خوبیم نداره

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
چن نفر پیدا کردم مث خودم چشم سومشون باز بود مثلا یکشون ذکر یونسیه ایقد گفته بود ک باز شد بود بعد فک ...

ربطی که به مدیتیشن نداره؟ 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
امیدوارم دیگه مشکلی برات پیش نیاد 

مرسی گلم من ب حدی رسیدم مادرم قران ازم گرف گف دیگ نخون

و الانم بعد ۲ سال شروع کردم ب چهله برداشتن ولی دیگ چندتا باهم‌نمیگیرم

مرسی گلم من ب حدی رسیدم مادرم قران ازم گرف گف دیگ نخون و الانم بعد ۲ سال شروع کردم ب چهله برداشتن و ...

ببخشید میپرسم چون کسع دیگه رو ندارم ازش بپرسم 

ببین من خوابام خیلی عجیبه وقتی میخواد خوابم ببره یه داستان چن دقیقه ای از جلو چشام رد میشه که هیچ ربطی به من نداره توشم پر آدمه یه اتفاق یه ماجرا اینطوری خوابامم ۸۰ درصدشون تعبیر میشه.بچه بودم خیلی حس ششمم قوی بود الانم هست یکم ولی نه تا اون حد به نظرتون چرا خوابام اینطوریع

مرسی گلم من ب حدی رسیدم مادرم قران ازم گرف گف دیگ نخون و الانم بعد ۲ سال شروع کردم ب چهله برداشتن و ...

اره عزیزم خیلی حواست باشه اذیت نشی 

ان شاالله یه راه حلی پیدا کنی دیگه همچین اتفاقاتی تجربه نکنی 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
شما الان میتونین اجنه رو ببینین یعنی؟

ن الان ن ولی دو سال پیش ک قوی شده بود کاملا حسشون میکردم کاملاااااا حتی منی ک از بچگی اتاق جدا داشتم میرفتم با ۲۲ سال سن تو بغل مامانم 

دائم مرگا بم وحی میشد مبگفتم فلانی قرار بمیره همه میزدن زیر خنده ک دیونه شدی  خواب دیدی خیره

ولی طرف میمیرد ایقد پشت سرهم رخ داد ک اکثر اطرافیانم باورم کردن الانم یکی بیاد خونه بابابزرگم ازمن میپرسن این ادم خوبیه یا ن منم سریع میفهمم 

گاهی باور نمبکنن ها تا طرف ظربه شو بزنه

ولی محال ممکنه بی دلیل از یکی بدم بیاد محال

ببخشید میپرسم چون کسع دیگه رو ندارم ازش بپرسم  ببین من خوابام خیلی عجیبه وقتی میخواد خوابم ببر ...

خوابات واقعه اس

ب این حالت میگن خواب واقعه 

منم اینجوریم ولی مادرم خواباش واقعه تره 

عزیزم، چه چله ای؟ آخه منم چند تا چندتا برداشتم، خدا رو شکر اتفاق بدی نیفتاده! البته من حاجتم برای شفای بیماریم بود، مثلا چله ی دعای معراج و صلوات و ..‌.، فقط بهم حس آرامش میدادن و البته روند بیماریمو حس میکردم که آسونتر شده... میشه درمورد چله هات بگی، چجور چله هایی بودن؟

اره عزیزم خیلی حواست باشه اذیت نشی  ان شاالله یه راه حلی وجود داشته باشه دیگه همچین اتفاقاتی ت ...

مرسی قربونت اره سعی میکنم زیاد بش فکر نکنم

ولی مثلات قضیه های احساسیم خود بخود فعال میشه مثلا اگ قرار باشه عشقم حتی با ی دختروحرف بزنه  من اون سر دنیا بدون هیچ اطلاعی ب دلم میفته  تپش قلب شدید میگیرم درحدی ک بیهوش بشم.ایقد اذیت میشم ک حد ندار

حتی اگ باهاش کات باشم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

عزیزم، چه چله ای؟ آخه منم چند تا چندتا برداشتم، خدا رو شکر اتفاق بدی نیفتاده! البته من حاجتم برای شف ...

من ۵ تا ب بالا برداشته بودم 

از ی روحانی پرسیدم گف کارت اشتباه قط کن

ببین شرایط چهله حق شناس چجوریه؟؟ من برای چهله های معمولیمم اون کارا میکردم حتی گوشت قرمز نمیخوردم ک ب حالت عرفانی برسم همین حرکتا باعث شد شدت بگیر

(خوردن گوشت قرمز چون خون توشه حتی با پخته شدن تو علوم عرفانی منعیت داره )

یه سوال بپرسم ؟❤😁

اگ حس میخوای نه😅فقد سوال علمی بپرس