من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
نه هرکی هم میگه چشم سومم بازه دروغ میگه چون باز کردن چشم سوم کار هرکسی نیست
بعضیا مدیومن عزیزم
منم مدیومم
من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃 🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
نه هرکی هم میگه چشم سومم بازه دروغ میگه چون باز کردن چشم سوم کار هرکسی نیست
بله من شنیدم چهل روز باید چله خیلییی سخت گرفت که کار هر کسی نیست ولی بعضیا ذاتی نیم فعال هست چشم سومشون که مثلا خواباشون تعبیر میشه و یه سری چیزای دیگه
من نمیدونستم چشم سومم بازه ی بار ۵ تا چهله باهمگرفتم نزدیک بود ب جنون برسم
خیلی زجر کشیدم بعد اون افتادم دنبال اینک یجوری ببندمش ولی نشد الان سعی میکنم فقد حساسیتشو بالا نبرم
دنبالش نرفتم هیچ وقت از بچگی یه سری حسا داشتم یه سری خوابا میدیدم
ببین من یکی از فامیلام اینطوری بود، منم تقریبا، ولی فرقمون این بود که اون پی این موضوع رو گرفت و من نع! اون زندگیش به هم ریخت متاسفانه. ولی برای من تو همون مرحله ی کودکی موند چون هیچوقت سراغشو نگرفتم. الانم خبری نیس دیگه. ولی اون همششش درگیره، بد هم درگیره. خیلی بهش گفتم، که به این حس ها اهمیت نده ولی خودش انقد پیگیر بود که همون چیزای کوچیک، بزرگ شدن، قوی شدن...